MENU

Sirius Den Gode Start

Dansk Kennel Klub introducerer endnu en aktivitet under trænings- og titelprøvekonceptet Sirius Stjernehund: Læs med her og find ud af, hvordan din hund kan opnå titler i Sirius Den Gode Start

Formålet med ”Den Gode Start” er bl.a. at styrke samarbejdet mellem hund og fører i starten af hundehvalpens liv. Ved at starte tidligt, og ved at dele træningen op i øvelser på forskellige niveauer vil hvalp/unghund og ejer efter gennemførelse af de enkelte øvelser få et solidt fundament at bygge videre på i forhold hvalpens/unghundens videre træning.

Information

Prøvens navn og titel Hundens alder Dato for prøve
Den Gode Start - Frivillig håndtering & soignering 3 mdr. - 18 mdr. Prøven er altid åben for tilmelding.

Demo-video Den Gode Start - Frivillig Håndtering & soignering

Læs mere

Betingelser for prøveaflæggelse

Det er muligt at afslutte hvert disciplin/niveau i Sirius Stjernehund-programmet med en prøvebedømmelse.
Du vælger selv om og hvornår, du vil gå til bedømmelse:
Når du er tilfreds med din og din hunds træningsindsats, kan du gå til bedømmelse ved at tilmelde din hund til prøve via hundeweb.
Herefter skal du fremsende/uploade en færdigredigeret video, der viser hund og fører, der udfører de i prøven indeholdte øvelser.

Her kan du læse mere om de øvelser, der er inkluderet i Sirius Stjerne. Desuden kan du få svar på bl.a. om du skal gå til prøve, hvornår du kan gå til prøve, hvad du skal aflevere til bedømmelse, hvordan du skal aflevere din prøve til bedømmelse, og hvornår du får svar på, hvorvidt du og din hund har bestået og meget mere.

Betingelser for deltagelse

Det kræver ingen forudsætninger at deltage.

Hunde af alle størrelser og racer, med og uden FCI-stambog, kan deltage, dog er minimumsalder ved prøvedeltagelse 3 måneder.

Kontakt DKK

Dansk Kennel Klub
Parkvej 1
2680 Solrød Strand
56 18 81 00
post@dkk.dk
CVR 11 88 18 15

Bank

Betalinger til Dansk Kennel Klub
Reg. nr.: 9070 Konto: 1639581302
IBAN-nr: DK3090701639581302
SWIFT-kode: VRAADK21

Min side Presse Eksteriørdommer Dyrlæge Regler og instrukser Blanketter Specialklubber Privatlivspolitik Klubsystemer Få rabat som DKK medlem