MENU


Hundeuniversitetet

Få hjælp til teknikken

Når du har købt adgang

Når du har købt adgang til et af DKK´s webinarer, får du kort tid efter bestillingen tilsendt en bekræftelses e-mail med et link og password.

Gem denne e-mail: Den indeholder de informationer, du skal bruge for at få adgang til det givne online-kursus.

Størstedelen af DKK´s webinarer afholdes på platformen Zoom.

Værd at vide

Hvis du skal deltage i et af vores webinarer, kan du med fordel læse denne guide, inden du tilmelder, hvis du ikke har så meget erfaring i at bruge onlineplatformen Zoom.

Browser eller app?

Du kan vælge at bruge Zoom på to måder:
Du kan enten installere Zoom-appen på din smartphone/tablet eller computer, eller du kan simpelthen bare deltage i kurset via din browser. Hvis du vælger at logge på kurset fra en browser, er det vores erfaring, at det fungerer bedst med browseren Chrome.

Det vil være muligt at logge ind på webinaret ca. 10-15 minutter før start, så du har tid og mulighed for at få styr på lyd m.m.

Din mikrofon er slået fra

Når du kommer ind på Zoom-platformen, vil din mikrofon være ”muted” – altså, uden mulighed for at du kan tale. Lad venligst være med at slå din mikrofon til. Det giver nemlig for meget baggrundsstøj, hvis alle deltageres mikrofoner er åbne hele tiden. Du vil selv have mulighed for at slå mikrofonen til, når der bliver spørgerunde, men hold den gerne lukket undervejs.

Video eller ej?

Overvej eventuelt også, om du skal have dig selv med på video hele aftenen – det kan trække en del på din internetforbindelse.

Sådan tilmelder du dig DKK´s webinarer

Tilmelding til alle Dansk Kennel Klubs webinarer foregår på hundeweb.dk

Webinar

Kommende webinarer

Webinar

Tilmelding

Tilmelding til alle Dansk Kennel Klubs webinarer foregår på hundeweb.dk

Du behøver ikke være medlem af DKK for at kunne deltage i webinarerne, men som medlem får du rabat på tilmeldingen - helt op til 50%. Vil du være medlem, så bliver du det HER

  1. Tilmelding til webinarerne forudsætter dog, at du har oprettet en brugerprofil på Hundeweb - har du endnu ikke det, kan du oprette en HER
  2. For at tilmelde dig til et webinar, skal du på forsiden af Hundeweb finde menupunktet "Kurser, Uddannelse, Foredrag mv. tilmelding".
  3. Under "Type" vælger du "Webinar" og klikker søg.
  4. Klik på det webinar, du er interesseret i og scroll til bunden af siden for at finde knappen "Online tilmelding".
    Systemet oplyser så din pris ud fra, om du er medlem af DKK eller ej.
  5. Husk at bekræfte, at du accepterer DKK´s handelsbetingelser, samt at du har læst DKK´s persondatapolitik.

Vær opmærksom på, at du kun kan tilgå webinarerne via et personligt link, der bliver fremsendt. Du kan derfor ikke købe eller "overtage" andres adgang.

Har du brug for hjælp til at gennemføre din tilmelding eller betaling, er du velkommen til at kontakte DKK´s information på tlf. 56 18 81 00 eller post@dkk.dk

God fornøjelse med dine online kurser!

Hundeuniversitetet

Andre kursustyper

Kontakt DKK

Dansk Kennel Klub
Parkvej 1
2680 Solrød Strand
56 18 81 00
post@dkk.dk
CVR 11 88 18 15

Bank

Betalinger til Dansk Kennel Klub
Reg. nr.: 9070 Konto: 1639581302
IBAN-nr: DK3090701639581302
SWIFT-kode: VRAADK21

Min side Presse Eksteriørdommer Dyrlæge Regler og instrukser Blanketter Specialklubber Privatlivspolitik Klubsystemer Få rabat som DKK medlem