Formålet med ”Sirius Tricks Stjerne” er bl.a. at styrke samarbejdet mellem hund og fører: Når I samarbejder om at indlære nye øvelser, udvikler det yderligere det bånd, I har til hinanden – fordi indlæring af øvelserne er sjovt og giver derfor et unikt, kreativt og positivt samarbejde med din hund.
Når du træner tricks med din hund, vil den helt naturligt opnå en større kropsbevidsthed, den bliver mere kreativ og opfindsom, og det vil alt sammen være med til også at styrke dens selvtillid.

Betingelser for deltagelse

Det kræver ingen forudsætninger at deltage.

Hunde af alle størrelser og racer, med og uden FCI-stambog, kan deltage, dog er minimumsalder ved prøvedeltagelse 9 måneder.

Betingelser for prøveaflæggelse

Det er muligt at afslutte hvert disciplin/niveau i Sirius Stjernehund-programmet med en prøvebedømmelse.
Du vælger selv om og hvornår, du vil gå til bedømmelse:
Når du er tilfreds med din og din hunds træningsindsats, kan du gå til bedømmelse ved at tilmelde din hund til prøve via hundeweb.
Herefter skal du fremsende/uploade en færdigredigeret video, der viser hund og fører, der udfører de i prøven indeholdte øvelser.

Her kan du læse mere om, hvordan en prøveaflæggelse og et bedømmelsesforløb foregår i forbindelse med Sirius Stjernehund Online Trænings- og Titelprogram - få bl.a. svar på om du skal gå til prøve, hvornår du kan gå til prøve, hvad du skal aflevere til bedømmelse, hvordan du skal aflevere din prøve til bedømmelse, og hvornår du får svar på, hvorvidt du og din hund har bestået og meget mere.

Sirius Tricks Begynder Stjerne - prøveaflæggelse og øvelsesbeskrivelse

Læs mere om de øvelser, der er inkluderet i Sirius Tricks Stjerne på Begynderniveau, samt mere om prøveaflæggelse mm. her:

Tilmeld dig og din hund til Sirius Tricks Begynder Stjerne-prøven her