MENU

Kalender

Her på siden har vi samlet alle oversigter over kommende udstillinger afholdt af Dansk Kennel Klub. Vi guider dig også videre til udenlandske CACIB og vinder-shows

Udstilling

DKK's udstillinger 2025

Udstilling

DKK's udstillinger 2026

Udstilling

DKK's udstillinger 2027

Følg os på sociale medier

Udstilling

Nordiske udstillinger

Forskellen på en nordisk udstilling og en international udstilling, er at på de nordiske udstillinger konkurrerer udstillerne ikke om CACIB og Reserve-CACIB. I stedet konkurrer udstillerne om Nordic Show Certificate (nordisk udstillingscertifikat) og Reserve Nordic Show Certificate (reserve-nordisk udstillingscertifikat).

Der tildeles et nordisk udstillingscertifikat til hvert køn i hver race/racevariant, ligesom vi kender det fra certifikatet på de nationale udstillinger og CACIB på de internationale udstillinger.

Certifikat og reserve-certifikat til dansk championat uddeles også på de nordiske udstillinger i Danmark (ligesom på de internationale udstillinger).

Udstilling

Find oversigten over alle nordiske udstillinger

Udstilling

Spørgsmål - Svar

Nordisk Udstillingschampion (NORDICCH)

Titlen som Nordisk Udstillingschampion (NORDICCH) erstatter den tidligere titel af samme navn, der krævede tre nationale championtitler fra nordiske lande.

For at opnå titlen som Nordisk Udstillingschampion skal følgende være opfyldt:

  • Hunden skal have opnået national titel som eksteriørchampion i det land, hvor hunden er registreret, dvs. DKCH for hunde, der er registreret i Danmark.
  • Hunden skal være tildelt tre nordiske udstillingscertifikater fra tre forskellige nordiske lande, tildelt af tre forskellige dommere. Mindst ét af de tildelte nordiske udstillingscertifikater skal være opnået, efter hunden er fyldt 24 måneder. (Der er dog lavet en særregel for hunde, som er registreret i Island grundet gældende karantæneregler).

De gamle og nye regler for at opnå titlen Nordisk Udstillingschampion vil blive brugt parallelt i 2018 og 2019. Fra og med 1. januar 2020 vil det kun være de nye regler, som gælder.

Gælder det "normale" udstillingsreglement på de nordiske udstillinger?

De nordiske udstillinger er for alle racer og har som udgangspunkt samme regler og bedømmelsesforløb som de nationale og internationale udstillinger, dvs. der dømmes efter de ”almindelig udstillingsregler”, som vi kender fra de øvrige udstillinger.

Tildeles der cacib og res. cacib på en nordisk udstilling

Nej. Istedet konkurrer udstillerne om Nordic Show Certificate (nordisk udstillingscertifikat) og Reserve Nordic Show Certificate (reserve-nordisk udstillingscertifikat).

Hvilke racer kan modtage et nordisk udstillingscertifikat?

Alle racer, som er anerkendt af NKU (Nordisk Kennel Union), kan modtage de nordiske udstillingscertifikater og deltage i ”bedst i gruppen” på de nordiske udstillinger.

Udvalgte produkter

arrow_back_ios
arrow_back_ios

Nordic Show cert

75,00 kr

Udstilling

Årets konkurrencer

Udstillinger arrangeret af DKK centralt tæller med i konkurrencen om Årets DKK-racevinder og i årskonkurrencerne Årets Hund, Årets Opdrætter, Årets Avlshund, Årets Veteran og Årets Juniorhandler.

Udstillinger arrangeret af DKK's kredse tæller med i konkurrencen om Årets DKK-racevinder, men ikke i de øvrige årskonkurrencer.

Mød vores hovedsponsorer

Udstilling

FCI CACIB- og vinder-shows

FCI's titeludstillinger

På FCI's hjemmeside finder du oversigter over FCI's Verdens- og Sektionsudstillinger.
Oversigterne opdateres af FCI.

Link til FCI's oversigt over titeludstillinger

Internationale udstillinger

Oversigten over FCI's internationale udstillinger ajourføres af FCI på deres egen hjemmeside.

Link til listen over alle internationale udstillinger i FCI

Kontakt DKK

Dansk Kennel Klub
Parkvej 1
2680 Solrød Strand
56 18 81 00
post@dkk.dk
CVR 11 88 18 15

Bank

Betalinger til Dansk Kennel Klub
Reg. nr.: 9070 Konto: 1639581302
IBAN-nr: DK3090701639581302
SWIFT-kode: VRAADK21

Min side Presse Eksteriørdommer Dyrlæge Regler og instrukser Blanketter Specialklubber Privatlivspolitik Klubsystemer Få rabat som DKK medlem