MENU

Praktisk info om udstillinger

Udstilling

Hvem kan udstille i Dansk Kennel Klub

Dansk Kennel Klub afholder hvert år en række internationale hundeudstillinger for alle racer.

For at deltage i en udstilling skal hunden være stambogsført af Dansk Kennel Klub eller - for udenlandsk ejede hundes vedkommende - af en anden organisation, der er anerkendt af FCI (Fédération Cynologique Internationale), som er det internationale forbund af kennelklubber, DKK er tilknyttet.

Ved udstilling i officielle klasser (fra og med 9 måneder) SKAL stambogen foreligge senest på udstillingsdagen. Ved tilmelding i uofficielle klasser (baby- eller hvalpeklasse) accepteres en skriftlig bekræftelse fra registreringslandets kennelklub om, at hunden er under registrering i den pågældende organisation.

Ikke-stambogsførte hunde samt hunde, der er stambogsført i en klub/organisation, der ikke er anerkendt af FCI, kan ikke deltage.

Herudover har DKK's bestyrelse i marts 2022 besluttet, at hunde fra Rusland og Hviderusland (Belarus) ikke kan deltage i danske udstillinger grundet omstændighederne i Ukraine. Dette gælder hunde ejet/registreret i Rusland og Hviderusland.

Kontakt DKK

Dansk Kennel Klub
Parkvej 1
2680 Solrød Strand
56 18 81 00
post@dkk.dk
CVR 11 88 18 15

Bank

Betalinger til Dansk Kennel Klub
Reg. nr.: 9070 Konto: 1639581302
IBAN-nr: DK3090701639581302
SWIFT-kode: VRAADK21

Min side Presse Eksteriørdommer Dyrlæge Regler og instrukser Blanketter Specialklubber Privatlivspolitik Klubsystemer Få rabat som DKK medlem