Mange potentielle kunder

Vi kan på DKK’s udstillinger tilbyde en række muligheder for at komme i kontakt med et stort publikum, der alle er interesserede i hunde, hundefoder og artikler til hunde.

Vi har over de seneste mange år haft et stabilt besøgstal med mange potentielle kundegrupper, og udstillingernes messe er et oplagt salgsforum for den danske hundebranche. Vi har fast 6 udstillinger om året samt vores Hund i Fokus, og besøgstallet ligger omkring de 3.000 besøgene hen over en udstillings weekend. I Herning Messe Center afholdes årets sidste Winter Wonder udstilling og her forventes 14.000 deltagende hunde og 6.000 publikummer i løbet af udstillingens 2 dage.

Hund i Fokus, som afholdes på det smukke Vilhelmsborg syd for Aarhus, er en weekend i hundens tegn, hvor der er noget for en hver hundeejer. Her er b.la. Danmarksbesterskaberne i rally, lydighed, agility, HTM/freestyle og omkring konkurrencerne afholdes K9 Biathlon løbet som i sig selv er ret underholdende at se på. En weekend hvor hele familien bliver underholdt og inspireret.