Ønsker du at din hund skal opnå titlen Sirius Rally Begynder Stjerne (SIRLB), så læs mere her:

BETINGELSER FOR DELTAGELSE

Denne disciplin er for hunde af alle racer, med og uden FCI-stambog.

Er din hund ikke "født" med en FCI-stambog, f.eks. fordi den er en blanding af to racer, eller har en stamtavle fra en organisation, som ikke er anerkendt af FCI, kan den få et startnummer, som registreres i DKK´s system uden anførelse af race. Et DKK-startnummer gælder hele hundens levetid og er gældende for alle hundesportsdiscipliner i DKK-regi.

Minimumsalder ved prøvedeltagelse er 9 måneder, dvs. at hunden skal være mindst 9 måneder gammel på dagen, hvor prøvevideoen indsendes til bedømmelse.

PRØVEAFLÆGGELSE

Det er muligt at afslutte hvert disciplin/niveau i Sirius Stjernehund-programmet med en prøvebedømmelse.
Du vælger selv om og hvornår, du vil gå til bedømmelse:
Når du er tilfreds med din og din hunds træningsindsats, kan du gå til bedømmelse ved at tilmelde din hund til prøve via hundeweb.
Herefter skal du fremsende/uploade en færdigredigeret video, der viser hund og fører, der udfører de i prøven indeholdte øvelser.

Her kan du læse mere om, hvordan en prøveaflæggelse og et bedømmelsesforløb foregår i forbindelse med Sirius Stjernehund Online Trænings- og Titelprogram - få bl.a. svar på om du skal gå til prøve, hvornår du kan gå til prøve, hvad du skal aflevere til bedømmelse, hvordan du skal aflevere din prøve til bedømmelse, og hvornår du får svar på, hvorvidt du og din hund har bestået og meget mere.