MENU

Kom tilbage på skolebænken med Dansk Kennel Klub!

Dansk Kennel Klub er ikke kun stambogsføring af søde hundehvalpe, medlemskab med Danmarks bedste hundemagasin (og mange andre super fordele) og et sted du kan søge hjælp i dit liv med eller inden hund.

Vi er nemlig også førende inden for udbud af viden i form af kurser, uddannelser, webinarer og online træning. Så vil du gerne være sikker på at få den nyeste viden leveret på en forståelig og informativ måde, så er Hundeuniversitetet under Dansk Kennel Klub noget for dig.

Noget for enhver

Uanset om du er nybagt hundeejer, garvet opdrætter, hundetræner eller noget midt imellem har vi noget lige præcis til dig. Vi tilføjer løbende kurser, uddannelser og webinarer til vores store udbud og dét der måske ikke interesserer eller har relevans for dig, vil for andre være en guldmine af viden.

Det er vigtigt for os i DKK at favne alle interessegrupper og det bestræber vi os altid på at forsøge med et bredt udbud.

Vi håber derfor, at du gennem Hundeuniversitetet kan finde lærerige kurser, som er målrettet dig, der har hjerte for hunde og lyst til at lære mere om netop din firbenede ven.

Kontakt DKK

Dansk Kennel Klub
Parkvej 1
2680 Solrød Strand
56 18 81 00
post@dkk.dk
CVR 11 88 18 15

Bank

Betalinger til Dansk Kennel Klub
Reg. nr.: 9070 Konto: 1639581302
IBAN-nr: DK3090701639581302
SWIFT-kode: VRAADK21

Min side Presse Eksteriørdommer Dyrlæge Regler og instrukser Blanketter Specialklubber Privatlivspolitik Klubsystemer Få rabat som DKK medlem