MENU

Handelsbetingelser

Alle handler foretaget via DKK´s hjemmeside, DKK´s webshop, Hundeuniversitetet.dk og Hundeweb.dk foregår mellem dig som kunde og Dansk Kennel Klub.

Virksomhedens juridiske navn: Dansk Kennel Klub

Selskabsform: Forening
CVR-nummer: 11 88 18 15
Etableringsår: 1897
Adresse: Parkvej 1, 2680 Solrød Strand
Kontakt: Tlf. 56 18 81 00 eller info@dkk.dk

Nedenstående betingelser finder anvendelse ved onlinekøb i DKK´s webshop og på DKK´s Hundeweb.

§ 1 BETALING & PRIS

§ 1.1 Når du handler i DKK´s webshop, på Hundeuniversitetet.dk, booker stand til et DKK-arrangement og på DKK´s Hundeweb, kan du betale med Dankort og kreditkort via SSL, eller Mobilepay.

Dansk Kennel Klub anvender en betalings-gateway fra QuickPay eller NetAxept. Kommunikationen med disse betalingsløsning er testet og godkendt af NETS. Alle kortdata sendes krypteret.

§ 1.2 I DKK´s shop trækker vi først beløbet, når vi har vished for, at varen er sendt fra vores lager eller distributør. På DKK´s Hundeweb, standbooking til et DKK-arrangement/udstilling og hundeuniversitetet trækker vi beløbet, når bestillingen er gennemført.

§ 1.3 Alle vore angivne priser er inklusive moms og eventuelle afgifter. Den samlede pris for ordren, inkl. afgifter, levering mv. vil fremgå forud for dit køb.
Betaling for leje af stand på DKK-arrangementer er undtaget ovenstående. Standleje er eksklusiv moms.

§ 1.4 Der tages forbehold overfor tastefejl og forkerte priser.

§ 1.5 Ved onlinekøb kan du blive tilbudt en rabat eller en speciel pris, som er anderledes end den angivne pris. Onlinerabatter kan som udgangspunkt ikke kombineres med andre rabatter.

§ 1.6 Hvis vi ikke er i stand til at levere hele ordren, reducerer vi din betaling til den nye ordretotal. Vi kan derimod ikke øge beløbet, såfremt du ønsker at tilføje en eller flere varer.

§ 2 ORDREBEKRÆFTELSE

2.1 Alle ordrer bekræftes automatisk pr. e-mail.

2.2 Du kan følge din ordrestatus ved at følge det link, der er angivet i din ordrebekræftelse.

2.3 Modtager du ikke en bekræftelsese-mail på køb fra DKK, så undersøg først, om e-mailen er endt i dit spamfilter. Hvis ikke, kontakt DKK på info@dkk.dk

§ 3 AFTALEINDGÅELSE

§ 3.1 Alle aftaler med DKK skal indgås på dansk. Vi forsøger at udvise størst mulig fleksibilitet over for kunder, der ikke er dansksprogede, men opstår der fejl på grund af sproglige misforståelser, er det ikke DKK's ansvar.

§ 4 ÆNDRING AF ORDRE (DKK´S WEBSHOP)

§ 4.1 Det er ikke muligt at ændre en allerede afgivet onlineordre via DKK´s webshop. Hvis du ønsker at ændre en ordre, efter at købet er foretaget, skal du hurtigst muligt kontakte DKK på tlf. 56188100 for at få annulleret din ordre, hvorefter du kan foretage en ny bestilling. Såfremt varerne allerede er afsendt, kan købet fortrydes i henhold til fortrydelsesretten, jf. afsnittet om "Fortrydelsesret".

§ 5 LEVERING (FYSISKE VARER FRA DKK`S WEBSHOP)

§ 5.1 Vi leverer din vare som postpakke eller økonomibrev med PostNord. Du vælger selv hvilken type forsendelse du ønsker. Har du valgt at få din ordre sendt som pakke giver det dig mulighed for at følge din pakke via Track &Trace.

§ 5.2 Du modtager en e-mail med pakkens tracking-nummer, når vi afsender din ordre.

§ 5.3 Som hovedregel leverer vi din vare 1 til 3 hverdage efter, vi har registreret din indbetaling. Har du valgt forsendelse med økonomibrev kan der dog gå op til 6 hverdage.

Der kan forekomme undtagelser, f.eks. hvis varen er udsolgt. Du kan altid kontakte DKK og få oplyst leveringstiden.

§ 5.4 Hvis din ordre indeholder varer, som DKK først skal bestille hjem, vil ordren først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering.

§ 5.5 Leveringsomkostningerne afhænger af den valgte fragttype.

Oversøiske og udenlandske destinationer betaler fragt efter gældende takster hos PostNord.

§ 6 FORTRYDELSESRET

§ 6.1 Du kan fortryde et køb indenfor 20 dage efter levering ved meddelelse til DKK, idet vare og tjenesteydelser omfattet af § 6.4 § 7.7 dog er undtaget fra fortrydelsesretten. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag, forlænges fristen til den følgende hverdag. Du skal returnere varen hurtigst muligt og senest 14 dage efter, du meddelte DKK din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten.

§ 6.2 DKK godtgør købsprisen. Du skal selv afholde udgifterne til varens tilbagelevering i forbindelse med din brug af fortrydelsesretten.

§ 6.3 Ifølge lovgivningen er vi også forpligtet til at stille en standardfortrydelsesformular til din rådighed. Der er dog intet krav om, at du skal benytte den. Standardfortrydelsesformular kan findes her

§ 6.4 Fortrydelsesretten omfatter ikke følgende vare og tjenesteydelser:

 • Køb af medlemskab
 • Køb af diplomer
 • Køb af sundhedsrekvisationer
 • Tilmelding til udstillinger
 • Tilmelding til prøver og konkurrencer
 • Tilmelding til træning
 • Tilmelding til kurser og uddannelser

RETNINGSLINIER FOR AFBUD (KURSER OG UDDANNELSE):

 • Ved udeblivelse uden at melde afbud: Deltagergebyret er tabt
 • Ved afbud inden for 2 uger før arrangementet: Du tilbydes et deltage på et tilsvarende hold til halv pris.
 • Ved afbud tidligere end 2 uger før arrangementet: Deltageren kan deltage på et andet hold uden at betale. deltagergebyr. Dog med forbehold for evt. prisstigninger på deltagergebyret i den mellemliggende periode.

§ 7 RETURNERING (FYSISKE VARER DKK´S WEBSHOP)

§ 7.1 Du har 20 dages returret. Varer skal returneres i original emballage, og eventuelt beskyttende emballage må ikke være brudt. Tøj skal returneres med intakte varemærker.

§ 7.2 Ved tilbagelevering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track & trace-nummer.

§ 7.3 Varer, der ønskes ombyttet til anden størrelse/variant, vil blive ombyttet samme dag, vi modtager dine returvarer. Udgiften til returforsendelser afholdes af dig. Vi betaler fragt for at returnere den ombyttede vare til dig.

§ 7.4 Ønsker du penge retur for den vare, du returnerer, beder vi dig vedlægge følgende oplysninger:

 • Din banks navn
 • Registreringsnummer
 • Kontonummer

Vi returnerer beløbet til din konto samme dag, vi modtager varerne.

§ 7.5 Varer skal sendes retur til adressen:

Dansk Kennel Klub
Parkvej 1
2680 Solrød Strand

Ligeledes kan varerne afleveres på den ovenstående adresse – inden for kontorets åbningstider:

Se åbningstiderne her

§ 7.6 Du hæfter for en eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes en anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan således miste købsbeløbet helt eller delvist, f.eks. hvis du reelt har haft taget varen i brug, eller varens værdi er blevet forringet, som følge af din eller medlemmer af din hustands uagtsomhed eller manglende omsorg.

§ 7.7 I henhold til Lov om forbrugeraftaler § 18, stk. 2, nr. 3, er levering af varer, som er fremstillet efter kundens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg, ikke omfattet af fortrydelsesretten. Fortrydelsesretten finder på den baggrund ikke anvendelse på f.eks. køb af hundetegn, hvorfor du ved køb af disse varer, ikke vil kunne gøre fortrydelsesretten gældende.

§8 GARANTI OG REKLAMATION

§8.1 Der ydes 2 års garanti mod fabrikationsfejl på alle produkter. Garantien gælder 2 år fra fakturadatoen. DKK er alene ansvarlig for fejl og defekter, som skyldes fabrikations- eller materialefejl. Garantien omfatter kun fejl og defekter, der er konstateret og anmeldt i garantiperioden. Anmeldelsen skal endvidere ske inden for rimelig tid efter konstateringen.

§ 8.2 Dansk Kennel Klub ombytter eller reparerer så vidt muligt defekte varer, men vi forbeholder os ret til at afvikle en reklamation ved at udbetale varens købspris.

§ 8.3 Udgiften til returforsendelser af denne type afholdes, efter aftale, af Dansk Kennel Klub.

§ 8.4 Foruden garantien har du selvfølgelig fortsat din reklamationsret i henhold til købeloven. Der kan reklameres over varer i 24 måneder efter købet i henhold til købelovens regler. Det betyder, at du enten kan få en mangelfuld vare repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er dog et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

§ 8.5 Ønsker du at klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os, kan du kontakte DKK på tlf. 5618 8100 eller via info@dkk.dk

Hvis du er utilfreds med DKK´s håndtering af en reklamation eller andet, kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk. EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her: http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mailadresse info@dkk.dk.

§ 9 KREDITKORTSIKKERHED

§ 9.1 DKK gemmer ikke personfølsomme oplysninger på vores egen server. Alle kreditkortinformationer indtastes i et sikkert miljø (SSL), og sendes i krypteret form videre til NETS (tidligere PBS). Når du betaler en ordre med kreditkort, giver du Dansk Kennel Klub ret til at hæve beløbet, når vi afsender din ordre, eller du tilmelder dig via DKK´s Hundeweb.

§ 10 PERSONDATA

§ 10.1 DKK er ansvarlig for de oplysninger, du afgiver, når du foretager køb i DKK´s webshop og på DKK´s Hundeweb. Du har ret til at få indsigt i oplysninger om dig selv ved at kontakte DKK på post@dkk.dk, ligesom du kan vælge at opdatere indholdet af allerede afgivne oplysninger.

§ 10.2 DKK opbevarer dine personlige oplysninger om et køb af DKK´s Webshop i 5 år. Hvis du er medlem af DKK, fremgår dine køb i Hundeweb,så længe du er medlem af DKK (dog ikke køb af fysiske varer fra DKK´s Webshop), De oplysninger vi opbevarer er: navn, kontaktinformationer (e-mail og tlf.), adresse samt oplysning om din brug af og de købte varer.

§ 10.3 Der henvises til DKK´s persondatapolitik vedrørende oplysninger om medlemskab, tilmeldinger til udstillinger, prøver, kurser, træning og sundhedsrekvisationer.

§ 10.4 Oplysningerne benyttes til levering af varer og til at tilpasse DKK´s webshop DKK´s Hundeweb. Ligeledes benyttes de indsamlede oplysninger i forbindelse med fremsendelse af markedsføringsmateriale, hvis du har accepteret dette.

§ 10.5 Dine oplysninger (navn, mailadresse og mobilnummer) deles dog med følgende fragtfirmaer: PostNord og DAO.

§ 10.6 Der henvises i øvrigt til vores persondatapolitik og cookiepolitik.

Kontakt DKK

Dansk Kennel Klub
Parkvej 1
2680 Solrød Strand
56 18 81 00
post@dkk.dk
CVR 11 88 18 15

Bank

Betalinger til Dansk Kennel Klub
Reg. nr.: 9070 Konto: 1639581302
IBAN-nr: DK3090701639581302
SWIFT-kode: VRAADK21

Min side Presse Eksteriørdommer Dyrlæge Regler og instrukser Blanketter Specialklubber Privatlivspolitik Klubsystemer Få rabat som DKK medlem