MENU

Sirius NoseWork

Konceptet ”Sirius NoseWork Stjerne" har til formål at inspirere til træningen med næsearbejde og samtidig styrke samarbejdet mellem hund og fører.

Sirius nose work består bl.a. af øvelser, hvor hunden skal søge, kunne udvise ro og selvstændighed og være i forskellige bymiljøer. Læs mere i øvelsesbeskrivelserne. Der er prøver for juniorer i begynder, øvet, ekspert og seniorer.

Information

Prøvens navn og titel Hundens alder Dato for prøve
Sirius NoseWork Miljø juniorstjerne begynder, SINWMJB 6 mdr.-18 mdr. Prøven skal afleveres før hunden fylder 18 mdr. Prøven er altid åben for tilmelding.
Sirius NoseWork Miljø juniorstjerne øvet, SINWMJØ 6 mdr.-18 mdr. Prøven skal afleveres før hunden fylder 18 mdr. Prøven er altid åben for tilmelding.
Sirius NoseWork Miljø juniorstjerne ekspert, SINWMJE 12 mdr.-18 mdr. Prøven skal afleveres før hunden fylder 18 mdr. Prøven er altid åben for tilmelding.
Sirius NoseWork Miljø seniorstjerne begynder, SINWMSB Ingen minimumsalder, men da der er tale om en seniorprøve, bør hunden have en alder/fysik, der retfærdiggør deltagelse. Har hunden titlen SINWMJB kan den ikke deltage i denne prøve. Prøven er altid åben for tilmelding. Såfremt man har tilmeldt sig seniorprøve i NW kan man derefter kun melde til seniorprøver (man er låst til senior og kan ej melde til åben).
Sirius NoseWork Miljø seniorstjerne øvet, SINWMSØ Ingen minimumsalder, men da der er tale om en seniorprøve, bør hunden have en alder/fysik, der retfærdiggør deltagelse. Prøven er altid åben for tilmelding.

Læs mere

Betingelser for deltagelse

Denne disciplin er for unghunde af alle racer, med og uden FCI-stambog.

Er din hund ikke "født" med en FCI-stambog, f.eks. fordi den er en blanding af to racer, eller har en stamtavle fra en organisation, som ikke er anerkendt af FCI, kan den få et startnummer, som registreres i DKK´s system uden anførelse af race. Et DKK-startnummer gælder hele hundens levetid og er gældende for alle hundesportsdiscipliner i DKK-regi.

Minimumsalder ved prøvedeltagelse er 6 måneder. Hvalpen må maksimalt være 18 måneder gammel på tidspunktet for prøvedeltagelse, regnet pr. dato for fødsel. Prøven skal være gennemført og afleveret til bedømmelse senest dagen før, hvalpen fylder 18 måneder.

Hvornår går man til prøve

Det er muligt at afslutte hvert disciplin/niveau i Sirius Stjernehund-programmet med en prøvebedømmelse.
Du vælger selv om og hvornår, du vil gå til bedømmelse:
Når du er tilfreds med din og din hunds træningsindsats, kan du gå til bedømmelse ved at tilmelde din hund til prøve via hundeweb.
Herefter skal du fremsende/uploade en færdigredigeret video, der viser hund og fører, der udfører de i prøven indeholdte øvelser.

Læs mere om de øvelser, der er inkluderet i Sirius NoseWork Miljø JuniorStjerne på Begynderniveau, samt få svar på om du skal gå til prøve, hvornår du kan gå til prøve, hvad du skal aflevere til bedømmelse, hvordan du skal aflevere din prøve til bedømmelse, og hvornår du får svar på, hvorvidt du og din hund har bestået og meget mere.

Formål Sirius NoseWork Miljø JuniorStjerne på Begynderniveau

Sirius NoseWork Miljø JuniorStjerne har til formål at inspirere til træningen med næsearbejde og styrke samarbejdet mellem hund og fører. En kommende nosework-stjerne skal kunne mange ting, f.eks. at arbejde i forskellige miljøer og have forskellige søgefærdigheder. Dette er fokus for netop denne prøve.

Kontakt DKK

Dansk Kennel Klub
Parkvej 1
2680 Solrød Strand
56 18 81 00
post@dkk.dk
CVR 11 88 18 15

Bank

Betalinger til Dansk Kennel Klub
Reg. nr.: 9070 Konto: 1639581302
IBAN-nr: DK3090701639581302
SWIFT-kode: VRAADK21

Min side Presse Eksteriørdommer Dyrlæge Regler og instrukser Blanketter Specialklubber Privatlivspolitik Klubsystemer Få rabat som DKK medlem