MENU

Sirius NoseWork Stjerne

Konceptet ”Sirius NoseWork Stjerne" har til formål at inspirere til træningen med næsearbejde og samtidig styrke samarbejdet mellem hund og fører. I første omgang præsenterer DKK "Sirius NoseWork Miljø JuniorStjerne" på begynderniveau. Det er basis-træningsprogram for unge hunde, hvor den kommende nose work-stjerne lærer at arbejde i forskellige miljøer og med forskellige søgefærdigheder.

Sirius NoseWork Miljø JuniorStjerne på Begynderniveau

Formål

Sirius NoseWork Miljø JuniorStjerne har til formål at inspirere til træningen med næsearbejde og styrke samarbejdet mellem hund og fører. En kommende nosework-stjerne skal kunne mange ting, f.eks. at arbejde i forskellige miljøer og have forskellige søgefærdigheder. Dette er fokus for netop denne prøve.

Betingelser for deltagelse

Denne disciplin er for unghunde af alle racer, med og uden FCI-stambog.

Er din hund ikke "født" med en FCI-stambog, f.eks. fordi den er en blanding af to racer, eller har en stamtavle fra en organisation, som ikke er anerkendt af FCI, kan den få et startnummer, som registreres i DKK´s system uden anførelse af race. Et DKK-startnummer gælder hele hundens levetid og er gældende for alle hundesportsdiscipliner i DKK-regi.

Minimumsalder ved prøvedeltagelse er 6 måneder. Hvalpen må maksimalt være 18 måneder gammel på tidspunktet for prøvedeltagelse, regnet pr. dato for fødsel. Prøven skal være gennemført og afleveret til bedømmelse senest dagen før, hvalpen fylder 18 måneder.

Prøveaflæggelse og øvelsesbeskrivelse

Det er muligt at afslutte hvert disciplin/niveau i Sirius Stjernehund-programmet med en prøvebedømmelse.
Du vælger selv om og hvornår, du vil gå til bedømmelse:
Når du er tilfreds med din og din hunds træningsindsats, kan du gå til bedømmelse ved at tilmelde din hund til prøve via hundeweb.
Herefter skal du fremsende/uploade en færdigredigeret video, der viser hund og fører, der udfører de i prøven indeholdte øvelser.

Læs mere om de øvelser, der er inkluderet i Sirius NoseWork Miljø JuniorStjerne på Begynderniveau, samt få svar på om du skal gå til prøve, hvornår du kan gå til prøve, hvad du skal aflevere til bedømmelse, hvordan du skal aflevere din prøve til bedømmelse, og hvornår du får svar på, hvorvidt du og din hund har bestået og meget mere.

Bemærk, at øvelsesbeskrivelsen i linket herunder senest er opdateret den 29. august 2022.

Tilmeld dig og din hund til prøve her

Kontakt DKK

Dansk Kennel Klub
Parkvej 1
2680 Solrød Strand
56 18 81 00
post@dkk.dk
CVR 11 88 18 15

Bank

Betalinger til Dansk Kennel Klub
Reg. nr.: 5035 Konto: 0001361253
IBAN-nr: DK 45 50350001361253
SWIFT-kode: JYBADKKK

Min side Presse Eksteriørdommer Dyrlæge Regler og instrukser Blanketter Specialklubber Privatlivspolitik Klubsystemer Få rabat som DKK medlem