MENU

Familiehundetræning

Dansk Kennel Klub’s Familiehundetræning er et tilbud til alle hunde over 10 måneder (voksne hunde og pensionisthunde er også velkomne) og deres ejere. Ved hjælp af moderne, belønningsbaserede træningsmetoder og relevante aktiviteter lærer både hund og fører at begå sig og få en god hverdag sammen. I træningen indgår såvel praktiske som teoretiske elementer, men dette kan variere afhængig af den enkelte træningsplads.

Hvad handler Familiehundetræning om?

DKK’s Familiehundetræning giver hunde og ejere mulighed for at lære aktiviteter, der motiverer hunden, højner dens lyst til samarbejde og trætter den på en god måde. Træningen tilstræbes at have et socialt element og er i mindre udstrækning konkurrencepræget.

Til Familiehundetræning bliver der først og fremmest undervist i helt basale øvelser som f.eks. sit, dæk, gå pænt i snor, hilse pænt, vente og komme på indkald.

Nogle træningspladser tilbyder desuden aktiviteter som tricks, hundefitness, ”nosework” og andre søgeøvelser.

Formålet med at gå til Familiehundetræning er at få ideer til en god og indholdsrig hverdag med hunden. Gennem træning forstærkes jeres samarbejde og du får nogle gode redskaber til at håndtere hunden på en god måde året rundt.

Det med småt:

For at deltage i træning i DKK, skal du

  • kunne dokumentere, at din hund er beskyttet mod hundesyge, parvovirus og smitsom leverbetændelse - enten ved at fremvise en gyldig vaccinationsattest eller en positiv titertest, der bekræfter tilstedeværelsen af beskyttende antistoffer
  • have tegnet en lovpligtig ansvarsforsikring på hunden.
  • være medlem af DKK, og din hund skal være social og omgængelig i et omfang, så den trygt kan fungere sammen med andre hunde og mennesker på et træningshold.

Kan du på din træningsplads ikke finde hold med overskriften Familiehundetræning, kan du i stedet se efter disse hold: Unghundetræning eller HLT/Hverdagslydighedstræning.

Udvalgte produkter

arrow_back_ios
arrow_back_ios

Godbidstaske

75,00 kr

Kontakt DKK

Dansk Kennel Klub
Parkvej 1
2680 Solrød Strand
56 18 81 00
post@dkk.dk
CVR 11 88 18 15

Bank

Betalinger til Dansk Kennel Klub
Reg. nr.: 9070 Konto: 1639581302
IBAN-nr: DK3090701639581302
SWIFT-kode: VRAADK21

Min side Presse Eksteriørdommer Dyrlæge Regler og instrukser Blanketter Specialklubber Privatlivspolitik Klubsystemer Få rabat som DKK medlem