MENU

Heelwork To Music

Heelwork to Music – også kaldet Dog Dancing – er en hundesport, hvor hund og fører sammen udfører en koreografi, som passer til et stykke musik. Der er to discipliner. Heelwork To Music, hvor hunden hele tiden arbejder tæt på hundeføreren, og freestyle, hvor alt er tilladt.

Dog Dancing handler om, at hund og ejer i fællesskab fortæller en historie med udgangspunkt i et stykke musik, føreren selv har valgt. Hunden lærer en række tricks og øvelser, der udføres, så de passer til musikken, så at hundens bevægelser, hundeførerens bevægelser og musikken går op i en højere helhed.
Man kan vælge at inddrage rekvisitter og flotte kostumer, men det er ikke et krav.

Det nærmeste man kan sammenligne HTM med, er skøjteløbernes friløb. Programmerne kan have forskellig sværhedsgrad, og i nogle konkurrencer skal bestemte elementer og øvelser indgå.
Ved en ”lydigheds-fri ved fod” skal hunden bevæge sig på venstre side af føreren med højre skulder tæt på førers venstre ben, og hunden skal sætte sig, når føreren standser op. I HTM findes der yderligere ni heelwork-positioner – og hunden behøver ikke sætte sig, når der standses op.

Udvalgte produkter

arrow_back_ios
arrow_back_ios

Resultatbog HTM

60,00 kr

Kontakt DKK

Dansk Kennel Klub
Parkvej 1
2680 Solrød Strand
56 18 81 00
post@dkk.dk
CVR 11 88 18 15

Bank

Betalinger til Dansk Kennel Klub
Reg. nr.: 9070 Konto: 1639581302
IBAN-nr: DK3090701639581302
SWIFT-kode: VRAADK21

Min side Presse Eksteriørdommer Dyrlæge Regler og instrukser Blanketter Specialklubber Privatlivspolitik Klubsystemer Få rabat som DKK medlem