Danmarksmesterskaberne er for alle DKK-medlemmer, som er danske statsborgere eller er bosiddende i Danmark, uanset hvor de har trænet. Fører af hunden skal være medlem af DKK når DM afholdes. DM er for både stambogsførte og ikke-stambogsførte danskejede hunde.

Det er ekvipagen, der kvalificerer sig. Det skal altså være samme hund og fører til DM som til den kvalificerende prøve. Alle ekvipager skal deltage i DM i den klasse, hvori de kvalificerende resultater er opnået. Deltager hunden i en højere klasse inden DM afholdes - uanset hvor hunden har været til prøve - bortfalder kvalifikationen til dette års DM i den lavere klasse.

DM 2021 afholdes på Vilhelmsborg i Århus den 29. august 2021

DM-regler

DM 2020

Resultater for DM 2020 - se under nyheder for HTM

DM 2020 blev afholdt af DKK i forbindelse med Hund I Fokus på Vilhelmsborg i Århus d. 6/9-2020.

Vi ville så gerne afholde et DM med al den pomp og pragt, det fortjener – og som I er vant til. I år var situationen dog helt anderledes grundet Covid-19, og der var flere af elementerne vi ikke måtte gennemføre, på grund af forsamlingsforbuddet. Derfor var arrangementet ikke åbent for publikum, og der var heller ikke stande. I DKK var vi lettede over at vi kunne få lov til at afholde DM, også selvom det blev under andre, måske lidt mindre festlige omstændigheder. Vi håbede derfor at alle ville tage alle forholdsregler for at beskytte jer selv og hinanden for smitte, men at vi samtidig fik en helt fantastisk dag alligevel. Vi håber i hvert fald at I havde glædet jer lige så meget som vi havde.

Det betød også at der ikke var indmarch i år, men kun en kort velkomst og vi henstillede til at I holdte god afstand til hinanden hele dagen, også under velkomsten og senere til præmieoverrækkelsen. Husk at udskifte kindkys og kram, med albuer og skosnuder.

Der var mulighed for camping for deltagerne på området, man skulle kontakt Louise Støy på lost@dkk.dk for booking. Pris fra fredag til søndag: 412,50 kr. inkl. moms, strøm og adgang til bad og toilet.

Café: Tyttens Madborg var åben, hvor der kunne købes kaffe, the, sodavand, frokost og aftensmad.

Parkering og kort over området samt øvrige oplysninger, se venligst hjemmesiden der opdateres løbende: https://www.dkk.dk/udstillinger-og-events/events-i-dkk/hund-i-fokus