Overførsel af stambog

Sådan gør du:

 • Original stambog Indsend den originale DJR-stambog. Registreringsnummer påstemples hundens original stamtavle, og DKK udsteder et ejerbevis.
  Opdrættere kan ikke bestille en DKK-stamtavle med FCI logo.
  Stamtavlerne registreres i DKK-register (FCI-register) med alle aner både FCI og ikke FCI (=DJR).
  Er overførslen oprindelig opdrættet og registreret i udlandet (ex. England) afvises overførslen og almindelig procedure for importregistrering er gældende. Se her for information om import af hund fra udlandet.
 • Ejerskiftebevis Indsend det originale DJR-ejerskiftebevis. Det originale ejerskiftebevis erstattes af et DKK-ejerbevis. DKK beholder hundens oprindelige DJR-ejerskiftebevis.
 • Sundhedsattest Vedlæg kopi af hundens DJR-sundhedsattest for registrering af HD + AD samt testikelstatus.
  Ved registrering af øjenlysnings- og DNA-resultater skal DKK have tilsendt kopi af sundhedsattest.
 • Dansk Hunderegister Vedlæg en kopi af hundens attest fra Dansk Hunderegister.
 • Gebyr Betal gebyret for overførslen. Såfremt overførslen afvises af DKK, returneres beløbet (dog minus 140,- kr., som er et ekspeditionsgebyr).
 • Allerede registrerede FT spaniels i DKX-registeret Originale DKX-reg. stambøger og ejerbevis indsendes til omregistrering – ny stambog fremsendes, når hunden er konverteret over i vort normale register. Det er gratis for medlemmer af DKK og KFTS.

OBS! Kennelmærke som står på DKX-reg. stambogen, kommer ikke med ved en konvertering, hvis opdrætter ikke har erhvervet et kennelmærke i DKK/FCI. Eksempel: XX Black Lotus bliver til BlackLotus.