MENU

Størrelse

MELLEM

Temperament

Moderat

Pelspleje

Lille

Aktivites-
niveau

MELLEM

1 Hvalpe til salg

Old English Bulldog

MENTALITET
En old english bulldog er en glad og venlig familiehund. Den er alsidig, sjov og selvstændig, men det er også en vagthund, der forstår at passe på hus og hjem. Racen er velegnet til børnefamilier, dog bør mindre børn ikke lufte hunden alene, da old english bulldogs er fysisk og psykisk stærke og vil kræve flere kræfter at holde end det, et mindre barn kan præstere.

BEHOV
Old english bulldog vil gerne arbejde. Den nyder at blive brugt til søgearbejde, lydighed, rally mm., men samtidig elsker den at putte i bløde puder og være en glad hjemmehund, der kan tilbringe en stille dag i sofaen. Racen er god til at indordne sig men kræver en del socialisering og tidlig træning. Og så kan en old english bulldog godt lide at være midtpunkt.
AKTIVITETSNIVEAU OG HANDLERADIUS
Old english bulldogs er individualister, og der er store variationer inden for racen. De er meget menneskeglade og vil gerne være med alle vegne. Racen er selvstændig, og dette bør man have i baghovedet, når man har med en old english bulldog at gøre.

PELS OG PLEJE
Den korte, glatte pels holdes nemt fri for løse hår med jævnlig børstning. Hold øje med at eventuelle hudfolder er tørre og rene og brug et tørt stykke køkkenrulle efter behov.
TIPS OG TRICKS TIL INDLÆRING OG HÅNDTERING
Hårde træningsmetoder er ikke vejen frem med en old english bulldog, men racen er meget modtagelig overfor leg, godbidder og masser af positiv forstærkning. Racen elsker fysiske udfordringer på den daglige gåtur og at bruge næsen.

HØJDE
Hanner 44 - 48 cm. Tæver 42 - 46 cm.

VÆGT
Hanner 29 - 38 kg. Tæver 22 - 31 kg.

FARVER
Alle farver tilladt undtagen merle

SPECIALKLUB
Specialklubben for Continental og Old English Bulldog
OPRINDELSE
Den nuværende old english bulldog er en rekonstruktion, som entusiaster besluttede at frembringe, dog med et nedtonet temperament fra den oprindelige bulldog, der dateres tilbage til 1600- og 1700-tallet. Forskellige genetiske krydsninger er blevet brugt i et omhyggeligt planlagt avlsprogram for at opnå dette mål. Resultatet blev en velbygget, atletisk og fysisk sund bulldog, som har en sund vejrtrækning, og som regel selv er i stand til at føde hvalpe.

HJEMLAND
England

INTERNATIONALT RACENAVN
Olde English bulldogge

FCI GRUPPE
Gruppe 2 – Schnauzere, pinschere, molosser og sennenhunde

Find en opdrætter

På koebhund.dk får du som kommende hvalpekøber mulighed for at komme i kontakt med Danmarks dygtigste og mest engagerede opdrættere indenfor alle hunderacer. Her kan du lede efter opdrættere af specifikke racer – eller du kan se, hvilke opdrættere på tværs af samtlige racer, der har hvalpe i nærheden af dig.

Vælg din hvalp og dens opdrætter med største omhu. Brug tid på at finde en opdrætter, du har tillid til og en god dialog med men husk, at opdrætteren også har ret til at sige nej - og de fleste opdrættere ønsker at se deres hvalpekøbere an, før de indgår aftale om salg af en hvalp.

Hele Danmark
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Sjælland
Hovedstaden

Kontakt DKK

Dansk Kennel Klub
Parkvej 1
2680 Solrød Strand
56 18 81 00
post@dkk.dk
CVR 11 88 18 15

Bank

Betalinger til Dansk Kennel Klub
Reg. nr.: 5035 Konto: 0001361253
IBAN-nr: DK 45 50350001361253
SWIFT-kode: JYBADKKK

Min side Presse Eksteriørdommer Dyrlæge Regler og instrukser Blanketter Specialklubber Privatlivspolitik Klubsystemer Få rabat som DKK medlem