TILMELD DIG DKK´S NYHEDSBREV

Er du interesseret i at blive opdateret løbende om, hvad der sker indenfor DKK-Nose Work?

tilmeld dig DKK´s nyhedsbrev her

Tilmeld dig med navn, adresse og email og klik af ud for det eller de aktivitetsområder, du er interesseret i at følge med i.

Vi lover ikke at fylde din indbakke med ligegyldigheder.

Men fortryder du din tilmelding til vores nyhedsbrev, kan du til hver en tid nemt afmelde igen.

Det gør du i bunden af det seneste nyhedsbrev, du har modtaget fra os. Her kan du også ændre dine præferencer, hvis der er andre interesseområder, du hellere vil høre fra.

9/3 2020


Oplæg for arrangører af Nose Work

Det er nu muligt at se oplægget af Pia Johnsen om hvordan du arrangerer en DKK Nose Work-prøve.

Du kan se foredraget på youtube her eller finde det på siden for afvikling af prøver her.


Nose Work foredrag v/Adam Hübinette


“What challenges await in class 2 & 3? How to prepare for it (foundation skills), train for it (overcoming obstacles) and execute a search at high level nose work trials”?

Fredag d 17/4 fra kl 18.00-21.00 med en kort pause undervejs.

Foredraget er på engelsk!

Dkk, Parkvej 1, 2680 Solrød Strand
Pris: 250 for DKK medlemmer (325 for ikke medlemmer).

Tilmelding via hundeweb.

https://www.hundeweb.dk/dkk/pu...

17/6 2019

Information omkring klasse 2 og fund af samme kilde 2 gange

Skulle en fører markere fund ved samme kilde 2 gange, vil dommeren ved andet fund-kald, give besked om at det er samme kilde. (Eks. Samme - korrekt), og ekvipagen kan gøre momentet færdigt.
Hvis der i stedet siges ”fundet-færdig”, så er tiden uigenkaldeligt stoppet, og man vil ikke kunne få mulighed for at gøre momentet færdigt.


7/6 2019

NW3: Resten af året kan en konkurrence splittes så man ikke skal afholde samtlige klasser på en prøve, men kan nøjes med enten klasse 3, eller klasse 1/2/S.

Perioden skal betragtes som en prøveperiode.


20/5 2019

Gebyr pris for NW 3 er blevet hævet til 495,- (nw1/2/S: 296,-)

Årsagen er at klassen tidsmæssigt er væsentlig mere krævende end klasse 1 og klasse 2. Derudover er klassen ligeledes mere krævende i forhold til både arealer og køretøjer.


5/2 2019

Der er lavet en fast fordelingsnøgle over antal deltagere i de forskellige klasser:

Frem til d. 6/9 2019:

Pr. dommer:

 • NW1: 12
 • NWS: 1
 • NW2: 7

Fra d. 7/9 2019:

1 dommer

 • NW1+S: 14
 • NW2: 4
 • NW3: 2

2 dommere

 • NW1+S: 28
 • NW2: 8
 • NW3: 4

3 dommere

 • NW1+S: 42
 • NW2: 14
 • NW3: 4

4 dommere

 • NW1+S: 56
 • NW2: 20
 • NW3: 4

9/1 2019 - opdateret d. 5/2

DKK arbejder på at opgradere tilmeldingssystemet til Nose Work prøver i Hundeweb.

Fremover når man melder til Nose Work prøver, vil det foregå gennem en automatisk lodtrækning af tilmeldingerne.

Åbningen for tilmeldinger til disse prøver vil derfor være kortet meget ned (til 1 uge), hvor alle der melder til får bekræftelse for tilmelding, men endnu ikke garanteret plads.

Systemet trækker automatisk lod, hvorefter der sendes et betalingslink ud til de tilmeldte der er kommet med på prøven, samt en mail til de personer der er kommet på venteliste.

Som deltager er man derfor nød til at have en smule tålmodighed. Dog vil man som tilmeldt, senest 5 dage efter endt frist, modtage en mail på, hvorvidt man er kommet med på prøven, eller er på venteliste.

Der vil blive lagt en udførlig vejledning op her, for både deltagere og arrangører, så man ikke er i tvivl om procedurerne.

Årsagen til dette tiltag bygger blandt andet på, at systemet umuligt kan håndtere så mange tilmeldinger indenfor 40 sekunder, uanset hvordan det vendes og drejes.

Derudover ønsker vi at gøre tilmelding mere retfærdig, så det ikke er den der er hurtigt på tasterne, der hver gang redder sig en plads, og at personer med f.eks. en lidt langsommere net forbindelse, er dem der ikke når med på nogen prøver. Lodtrækningen vil blive gjort af systemet, så ingen på nogen måde har mulighed for at blive forfordelt nogen prøver – bortset fra 3 pladser der kan låses til arrangøren.

Hvis en klub ønsker at afholde prøve for et lukket forum, står det dem helt frit for. De skal blot afholde det som uofficielt. Man kan afholde alle de uofficielle prøver man har lyst til, uden DKK har nogen indvendinger.

Vi har en forventning om at dette tiltag bliver modtaget positivt, da det er den mest fordelagtige mulighed vi har.

Sverige har i øvrigt stor erfaring i tilmelding med lodtrækning til mange af deres prøvetyper, og det fungerer glimrende.