MENU

Spanielbogen

Håndbog til alle hundeejere

DKK 299,00 kr
299,00 kr

Spanielbogen, håndbog for alle hundeejere

Lotte Evers´ bog, Spanielbogen, håndbog for alle hundeejere, er nemlig lige præcis det – for alle hundeejere uanset race.

Lotte Evers´ udgangspunkt er spaniels, og hun giver indledningsvis en grundig gennemgang af de otte spanielracer – deres oprindelse, temperament, udseende, sundhed, pasning og pleje, egenskaber og arbejdsevne. Men derudover kan du læse om alle aspekter af hvalpekøbet, hvad du kan forvente med en hvalp i huset, samt hvordan du bedst kan give din hund et indholdsrigt liv med aktiviteter og samvær, der passer til racen.

Spanielbogen er fyldt med praktiske og generelle råd om alt lige fra barn og hund, forebyggelse af problemadfærd, alene hjemme-træning, introduktion af hvalp hvis du har hund i forvejen, pelspleje, hundens adfærd samt hverdagsaktivering. Bogen kommer også ind på livet med den voksne spaniel og fortæller, hvordan du skal forholde dig, når du er nået til det sidste kapitel i din spaniels liv. Bogen afsluttes med et dyrlæge-afsnit om de sygdomme, der især rammer spanielracerne.

Min side Presse Eksteriørdommer Dyrlæge Regler og instrukser Blanketter Specialklubber Privatlivspolitik Klubsystemer Få rabat som DKK medlem