MENU

Show of Winners 2024

Show of Winners vil finde sted d. 24. februar 2024 i Brøndby Hallen.

For første gang skal Show of Winners afvikles af DKK, og vi glæder os! Show of Winners er en mangeårig traditionsrig begivenhed, der emmer af pomp og pragt og kan bedst beskrives som et gallashow for de mest vindende hunde i det forgange år. DKK går ydmygt til opgaven om at løfte dette fantastiske show og vi håber at kunne tage det til helt nye højder!

Så sæt kryds i kalenderen den 24. februar, så du ikke går glip af årets mest prestigefyldte og glamourøse hundeshow!

Dommere

  • Gavin Robertson fra England
  • Rob Douma fra Holland
  • Vibeke Rørdam fra Danmark

Hvordan foregår Show of Winners?

Show of Winners foregår ikke på samme måde som en almindelig udstilling, men er i stedet lavet som en "match", hvor hundene møder hinanden to-og-to i stedet for alle mod alle. Alle hunde er tilmeldt forskellige cups, afhængigt af hvad de har vundet i årets løb og hvilke kvalifikationskrav de opfylder og det er kun hundene i hver enkelt cup der kan møde hinanden. En undtagelse til dette er dog, at alle cup-vindere møder hinanden i en ultimativ finale - "Winner of Winners" - hvor den bedste af de bedste kåres.

Hver cup er delt op i enten 2 eller 4 heats med et vist antal hunde i hver heat, afhængigt af cuppens størrelse. Der er kun ét heat i ringen af gangen og hundene møder kun hinanden 2 og 2. Inde i ringen trækker du et kort og den hund/handler, der har trukket det samme kort som dig, skal du konkurrere mod.

Eksempel:

Winners Cup er opdelt i 4 heats med 12 hunde i hvert heat. Heat 1 løber i ringen og der bliver uddelt kortene es til 6. De to esser bliver i ringen og de andre hunde løber ud af ringen. Dommeren bedømmer så de to hunde, der har trukket es og vælger en vinder. Denne hund går videre til næste runde, mens "taberen" går i sweepstake (dette gælder kun første runde). De to hunde løber ud af ringen. Herefter løber de to hunde, som har trukket en 2'er, ind i ringen og bliver bedømt af dommeren, som trækker en vinder osv. osv.

Alle taberne fra den første runde i alle heats i alle cups (undtagen junior cup) går til sweepstake, hvor de møder hinanden inddelt i FCI-grupper. Dvs. alle hunde i gruppe 1 møder hinanden, alle hunde i gruppe 2 møder hinanden osv. Her vælger dommeren den bedste fra hver gruppe, som til sidst møder hinanden i en sweepstake-finale, hvor vinderen går til Winner of Winners-finalen til allersidst.

Hvis du vinder i første runde, men taber i anden runde, er du helt ude og skal ikke ind igen. Bliver du derimod ved med at vinde, er det vigtigt, at du efter hver runde orienterer dig i programmet, hvornår du skal ind igen. Især efter pausen er der ikke længe mellem konkurrencerne, så det kan være du skal ind igen hurtigt efter du er kommet ud.

Haloversigt

Venue

Find vej

Brøndby Hallen
Brøndby Stadion 10
2605 Brøndby

Transportmuligheder:

Kontakt DKK

Dansk Kennel Klub
Parkvej 1
2680 Solrød Strand
56 18 81 00
post@dkk.dk
CVR 11 88 18 15

Bank

Betalinger til Dansk Kennel Klub
Reg. nr.: 5035 Konto: 0001361253
IBAN-nr: DK 45 50350001361253
SWIFT-kode: JYBADKKK

Min side Presse Eksteriørdommer Dyrlæge Regler og instrukser Blanketter Specialklubber Privatlivspolitik Klubsystemer Få rabat som DKK medlem