MENU

Besøg en hundeudstilling

Vil du gerne besøge en af vores hundeudstillinger? Det kan vi godt forstå! Det er en fantastisk mulighed for at få en hyggelig dag, mens du oplever alverdens forskellige hunderacer og oser rundt blandt de mange stande fyldt med udstyr til alt, hvad en hundeelskers hjerte kunne ønske sig.

Indgang på udstillingen

Du kan finde åbningstider på hver udstillingsside.
Der er adgang for tilmeldte hunde ved at fremvise startnummer, men det er muligt at købe en gæstehundebillet ved indgangen. Det koster kr. 36,- pr. hund, og du skal huske at medbringe hundens vaccinationspapirer. Hvalpe under 12 uger har ikke adgang til udstillingen.

Hvilke racer udstilles hvornår?

Det kan godt være svært at finde rundt i hvilke racer, der bliver bedømt hvor og hvornår.

Hunderacerne er nemlig delt op i 10 grupper, alt efter hvad deres oprindelige brugsformål er. Der findes f.eks. gruppe 1, "hyrde- og kvæghunde", altså hunde der oprindeligt er lavet til at hyrde får og kvæg, og der findes gruppe 8, "apporterende jagthunde", altså hunde der oprindeligt er lavet til gå på jagt og "apportere" jægerens skudt vildt.

Oversigt over racerne

Du kan se en oversigt over hvilke racer, der hører til hvilken gruppe her eller finde dem på "dommerlisterne" eller "ringlisterne" på hver udstillingsside.

Normalvis bedømmes alle 10 racegrupper hver dag på en udstilling, men der findes to årlige udstillinger, hvor grupperne er delt ud over to dage med 5 grupper pr. dag. Du kan se i oversigten nedenfor, hvordan grupperne er fordelt på de forskellige udstillinger.

Hvis du ønsker at se en bestemt race - eller flere racer - skal du være opmærksom på, at racebedømmelserne forløber over hele dagen (oftest i tidsrummet 9-14) og du skal derfor kigge nærmere på ringlisterne, der offentliggøres 2 uger inden udstillingen. På ringlisterne kan du se i hvilken ring, racerne bliver bedømt.


Aflæs en ringliste

Eksempel på en ringliste

Ringliste

Her kan du se, at basset hounds bliver bedømt først i ring nr. 6, efterfulgt af blodhund osv.

Tallet til venstre er det samlede antal hunde, der skal bedømmes i den pågældende ring. Der er ikke angivet tidspunkter for bedømmelse af racerne i ringene, da det afhænger af den individuelle dommers tempo for bedømmelse. En god hovedregel er dog at regne med, at en dommer bedømmer 15-20 hunde i timen.

Et eksempel (med udgangspunkt i ovenstående ringliste):

Racebedømmelserne starter kl. 09.00 og du vil gerne se cairn terrier i ring nr. 9. Der er 42 staffordshire bull terrier til bedømmelse i ringen inden cairn terrier, så du skal påregne 2-2.5 time efter bedømmelsesstart. Bedømmelse af cairn terrier starter altså omkring kl. 11-11.30.

Hvis du har nogle spørgsmål eller gerne vil have noget uddybet, er du altid velkommen til at henvende dig i vores informationsstand, som altid er at finde på vores udstillinger. Oftest ligger informationsstanden nær indgangen.

Adgangspriser

Pris pr. dag
Voksne 65 kr.
Børn under 6 år Gratis
Børn 6-12 år 15 kr.
Familiebillet (2 voksne & 3 børn) 130 kr.
Entre for gæstehund (+12 uger gammel) 36 kr.

Kontakt DKK

Dansk Kennel Klub
Parkvej 1
2680 Solrød Strand
56 18 81 00
post@dkk.dk
CVR 11 88 18 15

Bank

Betalinger til Dansk Kennel Klub
Reg. nr.: 9070 Konto: 1639581302
IBAN-nr: DK3090701639581302
SWIFT-kode: VRAADK21

Min side Presse Eksteriørdommer Dyrlæge Regler og instrukser Blanketter Specialklubber Privatlivspolitik Klubsystemer Få rabat som DKK medlem