Hunde med original export-stamtavle

Følgende gælder i forhold til registrering af hunde fra Ukraine, hvor ny ejer besidder original export-stamtavle:
Original stamtavle og øvrige dokumenter skal indsendes til registrering i DKK med "almindelig" post.
Læs mere om procedure og gebyr for hunde med export-stamtavle her

Hunde med kopi af export-stamtavle

Følgende gælder i forhold til registrering af hunde fra Ukraine, hvor ny ejer besidder kopi af export-stamtavle:
En læsbar kopi af stamtavlen (som vedhæftet pdf-fil) og øvrige dokumenter fremsendes til DKK i én samlet samlet mail til emailadressen: import@dkk.dk
Læs mere om procedure og gebyr for hunde med kopi af export-stamtavle her

Mangler du en export-stamtavle?

Vedrørende udstedelse af export-stamtavler for ukrainske hunde, der er solgt, eller hunde der skal sælges, er proceduren følgende:

Den nye hundeejer sender en mail til UKU (på emailadressen exp.pedigree@uku.com.ua) med en kopi af hundens puppy card eller stamtavle, der er påført sælgers navn samt egne informationer (navn, adresse mv.) samt en kopi af bankoverførsel for betaling af udstedelse af export-stamtavlen.

UKU sender via email hundeejeren en digital kopi af en UKU-exportstamtavle. Den digitale kopi af stamtavlen vil kunne erstattes af en original stamtavle (udstedt på officielt papir), når tilstandene i Ukraine er normaliseret, og det ukrainske postvæsen har genoptaget sit arbejde.

Alle puppy cards/export-stamtavler, der er udstedt i henhold til ovenstående procedure, vil blive accepteret af alle FCI-medlemslande og kontrakt-partnere.

Har du spørgsmål til registreringsproceduren, skal disse stiles til den Ukrainske Kennel Union på email exp.pedigree@uku.com.ua

Vær opmærksom på, at Fødevarestyrelsens regler for import skal være opfyldt

Bemærk venligst, at hunden skal være indført til Danmark i henhold til Fødevarestyrelsens gældende indførelsesbestemmelser for hund.

Importregistrering i DKK kan ikke færdiggøres, hvis ikke Fødevarestyrelsens krav for indførsel er opfyldt – se mere i Fødevarestyrelsens guide til at rejse med hund her