MENU

Størrelse

LILLE

Temperament

SAMARBEJDENDE

Pelspleje

MELLEM

Aktivites-
niveau

HØJT

6 Hvalpe til salg

Miniature American Shepherd

MENTALITET
Miniature american shepherd en er en intelligent, opmærksom og livlig hund, der elsker at hygge efter arbejdet. Den har et højt fysisk aktivitetsniveau, hvilket gør, at den ikke egner sig til den uerfarne hundeejer og heller ikke for dem, der ikke ønsker at deltage aktivt i hundetræning eller hundesport.

BEHOV
Miniature american shepherd er en højaktiv, klog og alsidig hund, som kræver daglig motion og mental aktivitet for at udvikle sig til og forblive en glad, velafbalanceret og velfungerende hund. Den er meget social og knytter sig tæt til sine mennesker. Den har brug for at udfylde en rolle som aktivt familiemedlem - motion alene kan ikke udfylde dens hverdag.
AKTIVITETSNIVEAU OG HANDLERADIUS
Miniature American shepherd er en udholdende og energisk atlet, der er ivrig efter at behage sin familie. Den har stor samarbejdsevne, og når den arbejder, er den ikke interesseret i at interagere med andre hunde eller mennesker, så fokuserer den på sin opgave.

PELS OG PLEJE
Pelsen er medium lang og vejrbestandig. Den kan være glat til bølget. Mængden af underuld kan variere en del. Der er mest pelspleje i forbindelse med fældning, men hunden bør redes grundigt igennem en gang om måneden.
TIPS OG TRICKS TIL INDLÆRING OG HÅNDTERING
Shaping, klikkertræning og andre metoder, der bygger på positiv forstærkning, vil fungere godt for miniature American shepherd´en. Det vigtigste er, at man er venlig men konsekvent. Den lærer hurtigt, og fravær af træning eller for lidt udfordring i træningen kan medføre, at hunden selv opfinder opgaver. Det er en god ide at begynde træning og socialisering, så snart hunden er faldet til i sit nye hjem. Alle stresslege som boldkast, frisbee og lignede bør helt undgås. Dette er ikke måde at motionere eller aktivere racen på, da det ikke efterfølges af en afslappet og mentalt træt hund.

HØJDE
Tæver: 33-44 cm Hanner: 35-46 cm

VÆGT
7-20 kg

FARVER
Rød og blå merle, med eller uden aftegninger og tan. Rød eller sort, med eller uden aftegninger og tan.

SPECIALKLUB
Klubben for Hyrde-, Kvæg- Og Gårdhunde uden specialklub
OPRINDELSE
Miniature american shepherd blev udviklet i slutningen af 1960?erne i Californien.

HJEMLAND
USA

INTERNATIONALT RACENAVN
Miniature american shepherd

FCI GRUPPE
Gruppe 1 – Hyrde og Kvæghunde

Find en opdrætter

På koebhund.dk får du som kommende hvalpekøber mulighed for at komme i kontakt med Danmarks dygtigste og mest engagerede opdrættere indenfor alle hunderacer. Her kan du lede efter opdrættere af specifikke racer – eller du kan se, hvilke opdrættere på tværs af samtlige racer, der har hvalpe i nærheden af dig.

Vælg din hvalp og dens opdrætter med største omhu. Brug tid på at finde en opdrætter, du har tillid til og en god dialog med men husk, at opdrætteren også har ret til at sige nej - og de fleste opdrættere ønsker at se deres hvalpekøbere an, før de indgår aftale om salg af en hvalp.

Hele Danmark
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Sjælland
Hovedstaden

Kontakt DKK

Dansk Kennel Klub
Parkvej 1
2680 Solrød Strand
56 18 81 00
post@dkk.dk
CVR 11 88 18 15

Bank

Betalinger til Dansk Kennel Klub
Reg. nr.: 5035 Konto: 0001361253
IBAN-nr: DK 45 50350001361253
SWIFT-kode: JYBADKKK

Min side Presse Eksteriørdommer Dyrlæge Regler og instrukser Blanketter Specialklubber Privatlivspolitik Klubsystemer Få rabat som DKK medlem