MENU

Størrelse

MELLEM

Temperament

Moderat

Pelspleje

Lille

Aktivites-
niveau

MELLEM

2 Hvalpe til salg

Continental Bulldog

MENTALITET
En continental bulldog er en relativt ”sporty” og mindre molossertype hund med en charmerende bulldog-karakter. Hvis dens behov bliver tilgodeset, er den rolig inde og glad for at komme ud at gå flere daglige ture. Den er som udgangspunkt venlig – også overfor fremmede – men kan være lidt reserveret.

BEHOV
Continental bulldog er en social hund, som sætter pris på sin families selskab. Den vil gerne være sammen med familien i dagligdagen og på ture og er også glad for at bruge sit hoved og løse opgaver.
AKTIVITETSNIVEAU OG HANDLERADIUS
Bulldoggerne er individualister, og der er store variationer inden for racen, men generelt er continental bulldog en aktiv race, som gerne vil bevæge sig.

PELS OG PLEJE
Den korte pels holdes nemt fri for løse hår ved børstning. Hold øje med eventuelle hudfolder og øjenrander. Eventuelle hudfolder skal holdes tørre.
TIPS OG TRICKS TIL INDLÆRING OG HÅNDTERING
Continental bulldog er en familie- og selskabshund. Det vigtigste for den er kontakten, forholdet til sin familie og at være med i hverdagen. For at udvikle sig til en god og veltilpasset hund, har den brug for kærlighed og omsorg, indlæring af gode vaner samt belønningsbaseret indlæring til at forme bulldoggens til tider lidt stædige natur.

HØJDE
Hanner 42 - 50 cm. Tæver 40 - 48 cm.

VÆGT
Hanner 30 kg. Tæver 25 kg.

FARVER
Alle farver med sort næse er tilladte. Helfarvet, brindle, brindle med hvidt, med eller uden sort maske. Der er ingen foretrukne mønstre på eventuelle aftegn. Farverne ”blå” og ”brun” er ikke tilladt.

SPECIALKLUB
Specialklubben for Continental og Old English Bulldog
OPRINDELSE
Under supervision af den schweiziske kennelklub er racen igennem et nøje planlagt avlsarbejde blevet fremavlet som en krydsning imellem engelsk bulldog og old english bulldog. Racen blev anerkendt af FCI i 2022. For tydeligt at adskille den continental bulldog fra engelsk og old english bulldog valgte man at navngive racen ”continental bulldog”.

HJEMLAND
Schweiz

INTERNATIONALT RACENAVN
Continental Bulldog

FCI GRUPPE
Gruppe 2 – Schnauzere, pinschere, molosser og sennenhunde

Find en opdrætter

På koebhund.dk får du som kommende hvalpekøber mulighed for at komme i kontakt med Danmarks dygtigste og mest engagerede opdrættere indenfor alle hunderacer. Her kan du lede efter opdrættere af specifikke racer – eller du kan se, hvilke opdrættere på tværs af samtlige racer, der har hvalpe i nærheden af dig.

Vælg din hvalp og dens opdrætter med største omhu. Brug tid på at finde en opdrætter, du har tillid til og en god dialog med men husk, at opdrætteren også har ret til at sige nej - og de fleste opdrættere ønsker at se deres hvalpekøbere an, før de indgår aftale om salg af en hvalp.

Hele Danmark
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Sjælland
Hovedstaden

Kontakt DKK

Dansk Kennel Klub
Parkvej 1
2680 Solrød Strand
56 18 81 00
post@dkk.dk
CVR 11 88 18 15

Bank

Betalinger til Dansk Kennel Klub
Reg. nr.: 9070 Konto: 1639581302
IBAN-nr: DK3090701639581302
SWIFT-kode: VRAADK21

Min side Presse Eksteriørdommer Dyrlæge Regler og instrukser Blanketter Specialklubber Privatlivspolitik Klubsystemer Få rabat som DKK medlem