MENU

Størrelse

MELLEM

Temperament

SELVSTÆNDIG

Pelspleje

Lille

Aktivites-
niveau

MELLEM

6 Hvalpe til salg

Bull Terrier

MENTALITET
Modig, livfuld, elsker sjov og leg. Ligevægtig og modtagelig for opdragelse. Selv om den er stædig, er den særdeles venlig over for mennesker.

BEHOV
En stærk og relativ aktiv hund, som har behov for rigelig og nær kontakt med familien for at trives. Den har brug for daglig aktivering og moderat motion.
AKTIVITETSNIVEAU OG HANDLERADIUS
Det er primært en familiehund. Generelt er jagt- og vagtegenskaber ikke udbredt i racen. Den knytter sig sjældent til en enkelt eller få personer, men er derimod meget glad for og tryg ved fremmede mennesker.

PELS OG PLEJE
Pelsen er kort, tæt tilliggende, hård og glansfuld. Om vinteren kan den have en smule underuld. Som alle korthårspelse fælder den en del, og de hvide hår ses tydeligt på alting. Daglig børstning/aftørring anbefales.
TIPS OG TRICKS TIL INDLÆRING OG HÅNDTERING
Den er både stædig, vedholdende og ikke speciel lærenem. Det kræver kærlighed, konsekvens og tålmodighed at opdrage en Bull Terrier. Ejeren skal have viden om hundes adfærd og opdragelse samt investere rigeligt med tid og energi i hundens prægning og aktivering.

HØJDE
Størrelsen varierer.

VÆGT
Der er ingen vægtgrænse, og vægten varierer meget. Det mest almindelige er 20-38 kg.

FARVER
Hvid evt. med farvede markeringer på hovedet. Sort, brindlet, rød og fawn med hvide tegninger eller solid. Tricolour.

SPECIALKLUB
Dansk Terrier Klub
OPRINDELSE
Bull Terrieren blev skabt som selskabs-/udstillingshund og introduceret i England i 1862 (27 år efter hundekampe blev forbudt), hvor den blev omtalt som "The New Bull Terrier", idet den adskilte sig fra de hidtil kendte "bull and terriers". Den engelske bulldog, dalmatineren og den nu uddøde engelske hvide terrier var hovedingredienserne.

HJEMLAND
Storbritannien.

INTERNATIONALT RACENAVN
Bull Terrier

FCI GRUPPE
Gruppe 3 – Terriere

Find en opdrætter

På koebhund.dk får du som kommende hvalpekøber mulighed for at komme i kontakt med Danmarks dygtigste og mest engagerede opdrættere indenfor alle hunderacer. Her kan du lede efter opdrættere af specifikke racer – eller du kan se, hvilke opdrættere på tværs af samtlige racer, der har hvalpe i nærheden af dig.

Vælg din hvalp og dens opdrætter med største omhu. Brug tid på at finde en opdrætter, du har tillid til og en god dialog med men husk, at opdrætteren også har ret til at sige nej - og de fleste opdrættere ønsker at se deres hvalpekøbere an, før de indgår aftale om salg af en hvalp.

Hele Danmark
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Sjælland
Hovedstaden

Kontakt DKK

Dansk Kennel Klub
Parkvej 1
2680 Solrød Strand
56 18 81 00
post@dkk.dk
CVR 11 88 18 15

Bank

Betalinger til Dansk Kennel Klub
Reg. nr.: 5035 Konto: 0001361253
IBAN-nr: DK 45 50350001361253
SWIFT-kode: JYBADKKK

Min side Presse Eksteriørdommer Dyrlæge Regler og instrukser Blanketter Specialklubber Privatlivspolitik Klubsystemer Få rabat som DKK medlem