MENU

Størrelse

LILLE

Temperament

SAMARBEJDENDE

Pelspleje

Lille

Aktivites-
niveau

MELLEM

1 Hvalpe til salg

Boston Terrier

MENTALITET
Den er aktiv, opmærksom og selvbevidst, hengiven over for familien, altid parat til at lege og overbærende med familiens børn. Den er vagtsom uden at være gøende, men parat til at forsvare sit område. Den er omgængelig over for mennesker, men kan optræde udfordrende over for andre hunde. Den kræver nogen hundeerfaring.

BEHOV
Den skal tidligt vænnes til fremmede mennesker og hunde. Desuden behøver den en del motion og mange opgaver, som stimulerer den mentalt. Den trives bedst i selskab med sin familie.
AKTIVITETSNIVEAU OG HANDLERADIUS
Den lille kraftkarl er glad for at få lov til at bevæge sig frit, og den er en udholdende løber, blot vejret ikke er for varmt. Den holder forholdsvis god kontakt. Sørg for at undgå konflikter med andre hunde. De er stressende for alle parter.

PELS OG PLEJE
Pelsen er kort og glat, glansfuld og fin i strukturen. En daglig aftørring med et opvredet vaskeskind holder den fri for støv og løse hår, som ellers har det med at bore sig lodret ned i tæpper og møbler og er vanskelige at fjerne. Hold læbefolder og øjne omhyggeligt rene.
TIPS OG TRICKS TIL INDLÆRING OG HÅNDTERING
Racen lærer med glæde alt, hvad ejeren har lyst og tålmodighed til at lære den. Den egner sig fx fint til agility. Træn venligt og konsekvent i korte, varierede og tempofyldte sekvenser. En kropssele passer bedst til hundens bygning.

HØJDE
Hanner ca. 38 cm. Tæver ca. 36 cm.

VÆGT
5-11 kg (opdelt i tre klasser).

FARVER
Sort eller brindlet med hvide aftegninger.

SPECIALKLUB

Klubben For Små Selskabshunde
OPRINDELSE
Den nedstammer formentlig fra de krydsninger mellem bulldog og terrier, som blev brugt ved tyre- og hundekampe i Storbritannien i 1800-tallet. Hundekampe var også en populær ”forlystelse” i havnebyen Boston i USA, og fragtskibe har sikkert bragt hunde med over fra England. Udviklingen til nutidens lette og elegante selskabshund begyndte i New England i 1860'erne, og racen blev anerkendt i 1893. Kamplysten er stadig til stede i behersket form, men den er i dag ikke noget stort problem.

HJEMLAND
USA.

INTERNATIONALT RACENAVN
Boston Terrier.

FCI GRUPPE
Gruppe 9 – Selskabshunde
Handy, hengiven & helt igennem happy

Find en opdrætter

På koebhund.dk får du som kommende hvalpekøber mulighed for at komme i kontakt med Danmarks dygtigste og mest engagerede opdrættere indenfor alle hunderacer. Her kan du lede efter opdrættere af specifikke racer – eller du kan se, hvilke opdrættere på tværs af samtlige racer, der har hvalpe i nærheden af dig.

Vælg din hvalp og dens opdrætter med største omhu. Brug tid på at finde en opdrætter, du har tillid til og en god dialog med men husk, at opdrætteren også har ret til at sige nej - og de fleste opdrættere ønsker at se deres hvalpekøbere an, før de indgår aftale om salg af en hvalp.

Hele Danmark
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Sjælland
Hovedstaden

Kontakt DKK

Dansk Kennel Klub
Parkvej 1
2680 Solrød Strand
56 18 81 00
post@dkk.dk
CVR 11 88 18 15

Bank

Betalinger til Dansk Kennel Klub
Reg. nr.: 9070 Konto: 1639581302
IBAN-nr: DK3090701639581302
SWIFT-kode: VRAADK21

Min side Presse Eksteriørdommer Dyrlæge Regler og instrukser Blanketter Specialklubber Privatlivspolitik Klubsystemer Få rabat som DKK medlem