MENU

Størrelse

LILLE

Temperament

SAMARBEJDENDE

Pelspleje

MELLEM

Aktivites-
niveau

Lavt

3 Hvalpe til salg

Biewer

MENTALITET
Livlig, opmærksom og fuld af sjove påfund. En selskabelig, glad og morsom hund. Når det banker på døren, eller ved møde med fremmede, kan racen finde på at gø men er ellers ikke kendt som en gøende race.

BEHOV
En biewer er en lille hund, der sætter stor pris på at bevæge sig. Den leger gerne med bolde og legetøj og bør mindst have et par friske, daglige spadsereture samt et godt socialt liv med familien.
AKTIVITETSNIVEAU OG HANDLERADIUS
En biewer er en lille atletisk hund. Den er nem at omgås og elsker at være en del af familien. Den er legesyg og kan godt lide at bære rundt på sit legetøj.

PELS OG PLEJE
Den fine pels er silkeagtig og glansfuld. Den kræver en pleje med daglig børstning. Du kan vælge at holde din biewer i en kortere pels, der gør den daglige pelspleje mindre krævende.
TIPS OG TRICKS TIL INDLÆRING OG HÅNDTERING
En hund der elsker at lege og hvis du træner med dette tankesæt i baghovedet kan du komme langt med din Biewer.

SPECIALKLUB

Klubben For Små Selskabshunde


FCI GRUPPE
Gruppe 3 – Terriere

Find en opdrætter

På koebhund.dk får du som kommende hvalpekøber mulighed for at komme i kontakt med Danmarks dygtigste og mest engagerede opdrættere indenfor alle hunderacer. Her kan du lede efter opdrættere af specifikke racer – eller du kan se, hvilke opdrættere på tværs af samtlige racer, der har hvalpe i nærheden af dig.

Vælg din hvalp og dens opdrætter med største omhu. Brug tid på at finde en opdrætter, du har tillid til og en god dialog med men husk, at opdrætteren også har ret til at sige nej - og de fleste opdrættere ønsker at se deres hvalpekøbere an, før de indgår aftale om salg af en hvalp.

Hele Danmark
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Sjælland
Hovedstaden

Kontakt DKK

Dansk Kennel Klub
Parkvej 1
2680 Solrød Strand
56 18 81 00
post@dkk.dk
CVR 11 88 18 15

Bank

Betalinger til Dansk Kennel Klub
Reg. nr.: 9070 Konto: 1639581302
IBAN-nr: DK3090701639581302
SWIFT-kode: VRAADK21

Min side Presse Eksteriørdommer Dyrlæge Regler og instrukser Blanketter Specialklubber Privatlivspolitik Klubsystemer Få rabat som DKK medlem