DKK´s kundeservice

DKK´s informationsmedarbejdere står klar med råd og vejledning i alle hunderelaterede spørgsmål. Vi kan hjælpe dig med råd og vejledning, hvis du er i tvivl om, hvilken hunderace du skal vælge, vi kan guide dig igennem købsprocessen ligesom vi står klar til at guide dig igennem stort set alle forhold, der har med DKK og vores omverden at gøre.

DKK´s kundeservice: 56 18 81 55 

DKK´s juridiske vejledning

DKK´s Som medlem af DKK har du mulighed for at få råd og vejledning hos DKK´s juridiske konsulent, Charlotte Vinter Dal, om gældende "hunderet".

DKK´s juridiske konsultation er forbeholdt medlemmer af DKK og – i handelssager – personer, som har købt en DKK-stambogsført hund. 

Juridisk vejledning tlf. 70 20 66 03

DKK´s hundekonsulenter

Du kan få gode råd af DKK´s hundekonsulenter om hundeproblemer og problemhunde. Konsulenterne sidder ved telefonen flere gange om ugen.

DKK´s hundekonsulenter er dygtige hundefolk, der har særlig erfaring med telefonisk rådgivning og vejledning i forbindelse med spørgsmål om hundeproblemer.

Hundekonsulenterne indgår i en telefonisk vagtordning, hvor de på skift er til rådighed for at hjælpe andre hundeejerne med råd og vejledning.

Som medlem af Dansk Kennel Klub kan du gratis benytte dig af dette tilbud. 

Hundekonsulenterne tlf. 70 20 81 55