MENU

Personlig rådgivning

Som medlem af DKK har du mulighed for gratis personlig hjælp og vejledning af både DKK´s informationsmedarbejdere, men også at DKK´s jurist, samt DKK´s hundekonsulentordning, der træder til, hvis du oplever adfærdsudfordringer med din hund.

DKK's kundeservice

DKK´s informationsmedarbejdere står klar med råd og vejledning i alle hunderelaterede spørgsmål. Vi kan hjælpe dig med råd og vejledning, hvis du er i tvivl om, hvilken hunderace du skal vælge, vi kan guide dig igennem købsprocessen ligesom vi står klar til at guide dig igennem stort set alle forhold, der har med DKK og vores omverden at gøre.

DKK's juridiske vejledning

Som medlem af DKK har du mulighed for at få råd og vejledning hos DKK´s juridiske konsulent om gældende "hunderet".

DKK´s juridiske konsultation er forbeholdt medlemmer af DKK og – i handelssager – personer, som har købt en DKK-stambogsført hund.

DKK´s hundekonsulenter

Du kan få gode råd af DKK´s hundekonsulenter om hundeproblemer og problemhunde. Konsulenterne sidder ved telefonen flere gange om ugen.

DKK´s hundekonsulenter er dygtige hundefolk, der har særlig erfaring med telefonisk rådgivning og vejledning i forbindelse med spørgsmål om hundeproblemer.

Hundekonsulenterne indgår i en telefonisk vagtordning, hvor de på skift er til rådighed for at hjælpe andre hundeejerne med råd og vejledning.

Som medlem af Dansk Kennel Klub kan du gratis benytte dig af dette tilbud.

Kontakt DKK

Dansk Kennel Klub
Parkvej 1
2680 Solrød Strand
56 18 81 00
post@dkk.dk
CVR 11 88 18 15

Bank

Betalinger til Dansk Kennel Klub
Reg. nr.: 9070 Konto: 1639581302
IBAN-nr: DK3090701639581302
SWIFT-kode: VRAADK21

Min side Presse Eksteriørdommer Dyrlæge Regler og instrukser Blanketter Specialklubber Privatlivspolitik Klubsystemer Få rabat som DKK medlem