Danmarksmesterskaberne er for alle DKK-medlemmer, som er danske statsborgere eller er bosiddende i Danmark, uanset hvor de har trænet. Fører af hunden skal være medlem af DKK inden kvalifikationsdatoen og være medlem når DM afholdes. DM er for både stambogsførte og ikke-stambogsførte danskejede hunde.

Danmarksmesterskaberne afholdes for LP klasse 1, Juniorklasse, Klasse 2, Klasse 3, Championklasse og Eliteklasse. Juniorklassen dog kun under forudsætning af, at der er mindst 3 kvalificerede ekvipager. En hund kan deltage i både Juniorklasse og en af de øvrige klasser under forudsætning af, at det er med to forskellige førere.

VIGTIGT: Det er ekvipagen, der kvalificerer sig. Det skal altså være samme hund og fører til DM, som til den kvalificerende prøve.

Officielle lydighedsprøver, der kvalificerer til DM, afholdes af de enkelte DKK-kredse fra 1. august til og med 30. juni året efter.

Alle ekvipager skal deltage i DM i den klasse, hvori det kvalificerende resultat er opnået. Deltager hunden i en højere/anden klasse inden DM afholdes - uanset hvor hunden har været til prøve - bortfalder kvalifikationen til dette års DM i den lavere/oprindelige klasse.

Ekvipager, der har vundet DM i klasse 1, Juniorklasse, klasse 2 eller klasse 3 kan ikke deltage i DM i samme klasse igen.


Danmarksmesterskaberne

DM 2022 afholdes af DKK i forbindelse med Hund I Fokus på Vilhelmsborg i Århus lørdag d. 3/9-2022.

LP DM regler 2022

Der er mulighed for camping for deltagerne på området, kontakt Louise Støy på lost@dkk.dk for booking. Pris fra fredag til søndag: inkl. moms, strøm og adgang til bad og toilet.

Café Vilhelmsborg er åben, hvor der kan købes kaffe, the, sodavand, frokost og aftensmad.

Parkering og kort over området samt øvrige oplysninger, se venligst hjemmesiden der opdateres løbende: https://www.dkk.dk/udstillinger-og-events/events-i-dkk/hund-i-fokus

Opsætning af telte fredag efter 16, bemærk at området ikke aflåses om natten.


Kvalifikationsliste til DM 2022

Her er den foreløbige kvalifikationsliste. Deltagere med samme pointtal er ikke rangordnet og listen er ikke tjekket for medlemskab. Finder du fejl eller mangler på listen, bedes du kontakte udvalgets sekretær på mail: sije@dkk.dk

Kvalifikation til DM 2022 pr 220522