Danmarksmesterskaberne er for alle DKK-medlemmer, som er danske statsborgere eller er bosiddende i Danmark, uanset hvor de har trænet. Fører af hunden skal være medlem af DKK inden kvalifikationsdatoen og være medlem når DM afholdes. DM er for både stambogsførte og ikke-stambogsførte danskejede hunde.

Det er ekvipagen, der kvalificerer sig. Det skal altså være samme hund og fører til DM som til den kvalificerende prøve. Alle ekvipager skal deltage i DM i den klasse, hvori det kvalificerende resultat er opnået. Deltager hunden i en højere klasse inden DM afholdes - uanset hvor hunden har været til prøve - bortfalder kvalifikationen til dette års DM i den lavere klasse. Ekvipager, der har vundet DM i klasse 1, 2 eller 3 kan ikke deltage i DM i samme klasse igen. Officielle lydighedsprøver, der tæller til DM, afholdes af de enkelte DKK-kredse fra 1. juli til og med 30. juni året efter.

DM 2020

DM 2020 afholdes af DKK i forbindelse med Hund I Fokus på Vilhelmsborg i Århus d. 5/9-2020.

Vi ville så gerne afholde et DM med al den pomp og pragt, det fortjener – og som I er vant til. I år er situationen dog helt anderledes grundet Covid-19, og der er flere af elementerne vi ikke må gennemføre, på grund af forsamlingsforbuddet. Derfor er arrangementet ikke åbent for publikum, og der vil heller ikke være stande. I DKK er vi lettede over at vi kan få lov til at afholde DM, også selvom det bliver under andre, måske lidt mindre festlige omstændigheder. Vi håber derfor at I vil tage alle forholdsregler for at beskytte jer selv og hinanden for smitte, men at vi samtidig får en helt fantastisk dag alligevel. Vi håber i hvert fald I har glædet jer lige så meget som vi har.

Det betyder også at der vil ikke være indmarch i år, men kun en kort velkomst og vi henstiller til at I holder god afstand til hinanden hele dagen, også under velkomsten og senere til præmieoverrækkelsen. Husk at udskifte kindkys og kram, med albuer og skosnuder.

Der er mulighed for camping for deltagerne på området, kontakt Louise Støy på lost@dkk.dk for booking. Pris fra fredag til søndag: 412,50 kr. inkl. moms, strøm og adgang til bad og toilet.

Café: Tyttens Madborg er åben, hvor der kan købes kaffe, the, sodavand, frokost og aftensmad.

Parkering og kort over området samt øvrige oplysninger, se venligst hjemmesiden der opdateres løbende: https://www.dkk.dk/udstillinger-og-events/events-i-dkk/hund-i-fokus

Opsætning af telte fredag efter 16, bemærk at området ikke aflåses om natten.

LP DM 2020 Tidsplan

LP DM Regler 2020

Kvalifikationsliste til DM 2020

DM Kvalifikationsliste LP 2020 Her er den endelige kvalifikationsliste. Deltagere med samme pointtal er rangordnet.

Finder du fejl eller mangler på listen, bedes du kontakte udvalgets sekretær på mail: sije@dkk.dk