MENU

Hvalpemagasinet

Alt det vigtige samlet på et sted

DKK 5,00 kr
5,00 kr

”Hvalpen – gode råd til det første år” bugner med inspirerende artikler om bl.a. de første dage og nætter med hvalpen og tips til, hvordan du kan give din hvalp et indholdsrigt liv med aktiviteter og samvær.

Vi giver dig gode råd til, hvordan du kan forebygge problemadfærd og til alene hjemme-træning. Du kan også læse mere om, hvad korrekt ernæring til din hvalp skal indeholde – og hvordan du kan benytte hvalpens foder til belønning og aktivering. Og sidst men ikke mindst kan du lære at spotte evt. farer på din hvalps vej og lære din hvalps normaltilstand at kende – så du hurtigt kan sætte ind, når og hvis den ikke har det godt og har brug for en dyrlæge.

Vi håber, vi med dette magasin kan give dig et fundament, du og din hvalp kan bygge det gode, lange fælles hundeliv på.

Hos Agria Dyreforsikring, Dansk Kennel Klub og Royal Canin har vi tilsammen mange års erfaring og kompetencer indenfor det at ”skabe det gode hundeliv”.
Den erfaring vil vi gerne give videre til dig, der netop har inkluderet en hvalp i dit hjem – og i dit hjerte.

Formålet med magasinet er at give dig hjælp til at få den bedste start, så du og din hvalp kan få det allerbedste udgangspunkt for et langt og lykkeligt hundeliv.
Derfor har vi presset vores bedste tip og gode råd sammen i denne dejlige ”maggiterning” af et gemmemagasin”.

Min side Presse Eksteriørdommer Dyrlæge Regler og instrukser Blanketter Specialklubber Privatlivspolitik Klubsystemer Få rabat som DKK medlem