Udmelding fra DKK den 19. august:

Grundet regeringens seneste udmelding om forsamlingsforbuddet på 100 personer indtil 31/10, ser vi os desværre nødsaget til at aflyse alle tre UNITY-udstillinger og Winter Wonder Show.

Det betyder altså aflysning af udstilling i Vejen den 4.-6. september, i Ballerup 18.-20. september, i Roskilde 2.-4. oktober, samt i Herning den 20.-22. november.

Det er med utrolig tungt hjerte, at vi laver denne udmelding, da vi virkelig havde glædet os til at kunne sætte gang i udstillingsåret 2020 igen – om end på lavere blus – men sundhed og sikkerhed kommer selvfølgelig altid i første række. Og vi må bare se i øjnene, at afvikling af DKK-udstillinger ikke bliver en realitet i 2020.

Samtlige udstillere, der er tilmeldt UNITY-udstillinger og Winter Wonder Show, vil selvfølgelig få tilbagebetalt deres tilmeldingsgebyr. Vi håber dog på forståelse og tålmodighed for, hvornår gebyret kommer tilbage på kontoen.

Vi håber at kunne vende stærkt tilbage i 2021 på fuldt blus og til masser af hyggeligt hundesamvær. Pas på jer selv og hinanden og lad os komme sikkert ud på en anden side!