MENU

Eksport

Skal du eksportere en voksen hund eller hvalp til udlandet? Her på siden kan du finde hjælp til hvordan du sørger for at hunden får de korrekte papirer der gør at at den kan registreres i den nye land

Eksportstamtavle/Export pedigree

Når en hund eksporteres og registres i et andet FCI land kræver det at hunden har en eksportstamtavle, hvoraf det fremgår hvem der er hundens ejer.

En dansk "export pedigree" er den danske stambog plus hundens ejerbevis hvorpå der bliver på-stemplet "export pedigree certificate" med rødt efter at hunden er ejerskiftet til dens nye udenlandske ejer.

Hvad koster det?

Det er gratis at ejerskifte en hund i DKK - også til en udenlandsk ejer.

Dansk Hunderegister

Er du medlem i DKK?

Så giver vi Dansk Hunderegister besked om at hunden er eksporteret. Husk at selv give Dansk hunderegister besked om eksport af hunden, hvis du ikke er medlem af DKK.

I forhold til DKK skal du gøre følgende:

  1. Når du skal eksporterer en hund til udlandet, skal du ejerskifte hunden i DKK. Find en udførlig guide til ejerskifte her. (ejerskiftet kan kun foretages af den underskriftsberettigede ejer)
  2. Når den nye ejer modtager ejerbeviset (pr. post eller elektronisk) er der påført teksten "export pedigree certificate" på beviset. Sammen med stambogen udgør ejerbeviset en export pedigree.

    Se eksempel på hvordan ejerbeviset ser ud når det er stemplet "export pedigree certificate"

Kontakt DKK

Dansk Kennel Klub
Parkvej 1
2680 Solrød Strand
56 18 81 00
post@dkk.dk
CVR 11 88 18 15

Bank

Betalinger til Dansk Kennel Klub
Reg. nr.: 9070 Konto: 1639581302
IBAN-nr: DK3090701639581302
SWIFT-kode: VRAADK21

Min side Presse Eksteriørdommer Dyrlæge Regler og instrukser Blanketter Specialklubber Privatlivspolitik Klubsystemer Få rabat som DKK medlem