MENU

Størrelse

STOR

Temperament

SELVSTÆNDIG

Pelspleje

MELLEM

Aktivites-
niveau

HØJT

0 Hvalpe til salg

Grand Griffon Vendéen

MENTALITET
Af udseende er de syv højbenede franske støverracer nogle af de ædleste, eleganteste og smukkeste hunde, der findes. De er også omgængelige, venlige og tillidsfulde over for mennesker og meget selskabelige i forhold til artsfæller. Men man skal ikke skue hunden på hårene. Det er modige og lynhurtige drivende jagthunde med meget stærke jagtinstinkter og en næsten grænseløs energi. De har altid udelukkende været opdrættet til at jage mange sammen i et såkaldt pack, og de er ikke egnet som familie- eller selskabshunde.


FCI GRUPPE
Gruppe 6 – Drivende jagthunde og schweisshunde

Find en opdrætter

På koebhund.dk får du som kommende hvalpekøber mulighed for at komme i kontakt med Danmarks dygtigste og mest engagerede opdrættere indenfor alle hunderacer. Her kan du lede efter opdrættere af specifikke racer – eller du kan se, hvilke opdrættere på tværs af samtlige racer, der har hvalpe i nærheden af dig.

Vælg din hvalp og dens opdrætter med største omhu. Brug tid på at finde en opdrætter, du har tillid til og en god dialog med men husk, at opdrætteren også har ret til at sige nej - og de fleste opdrættere ønsker at se deres hvalpekøbere an, før de indgår aftale om salg af en hvalp.

Hele Danmark
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Sjælland
Hovedstaden

Kontakt DKK

Dansk Kennel Klub
Parkvej 1
2680 Solrød Strand
56 18 81 00
post@dkk.dk
CVR 11 88 18 15

Bank

Betalinger til Dansk Kennel Klub
Reg. nr.: 5035 Konto: 0001361253
IBAN-nr: DK 45 50350001361253
SWIFT-kode: JYBADKKK

Min side Presse Eksteriørdommer Dyrlæge Regler og instrukser Blanketter Specialklubber Privatlivspolitik Klubsystemer Få rabat som DKK medlem