MENU

Har du husket at stemme til DKK´s bestyrelsesvalg

02.01.2023

Som medlem af DKK har du ret til at stemme på en kandidat i hver gruppe, hhv. brugshunderacer, jagthunderacer og øvrige racer. Hvis du ønsker at gøre din stemme gældende, skal stemmesedlen være fremme senest den 15. januar 2023, så du kan nå det endnu.

Da der ikke er opstillet modkandidat til det siddende bestyrelsesmedlem for brugshunderacerne, som derfor er genvalgt, er der i år mulighed for at stemme indenfor hhv. grupperne jagthunderacer og øvrige racer.

Hvis du vil gøre din stemme gældende, skal du:

  • Klippe stemmesedlen i decemberudgaven af DKK´s medlemsmagasin, HUNDEN, ud
  • Sætte dit kryds ud for en af de to kandidater i hhv. kategorien for jagthunderacer og for øvrige racer
  • Udfylde bagsiden af kuverten (som er indklæbet i medlemsmagasinet) med navn, adresse og DKK-medlemsnummer (du finder dit medlemsnummer på bagsiden af dit magasin eller på Min side på Hundeweb.dk)
  • Læg kuverten i postkassen - allerhelst i dag.

Har du et familie-/husstandsmedlemskab, mangler kuverten i dit decemberblad, eller har du ikke modtaget decembernummeret af HUNDEN, kan du rekvirere en ekstra stemmeseddel samt en kuvert hos DKK mod opgivelse af navn, adresse samt medlemsnummer. Send en mail til hero@dkk.dk.

Stemmesedlen skal være fremme senest den 15. januar 2023, så få sat dit kryds, hvis du vil være sikker på at få gjort din indflydelse gældende.

Kontakt DKK

Dansk Kennel Klub
Parkvej 1
2680 Solrød Strand
56 18 81 00
post@dkk.dk
CVR 11 88 18 15

Bank

Betalinger til Dansk Kennel Klub
Reg. nr.: 5035 Konto: 0001361253
IBAN-nr: DK 45 50350001361253
SWIFT-kode: JYBADKKK

Min side Presse Eksteriørdommer Dyrlæge Regler og instrukser Blanketter Specialklubber Privatlivspolitik Klubsystemer Få rabat som DKK medlem