MENU

DKK investerer i hundesportens fremtid

12.06.2022

Dansk Kennel Klub har netop underskrevet slutseddel på den ejendom, der skal danne de fremtidige rammer om landets største hundeaktivitetscenter

I året, hvor vi fejrer Dansk Kennel Klubs 125-års jubilæum, er det passende at investere i fremtiden: I en tid, hvor vi kun bliver flere mennesker (og hunde) på begrænset plads, hvor det bliver sværere og sværere at få adgang til faciliteter, og hvor adgangen til naturen i stigende grad begrænses bag hegn, er det blevet tid til at gentænke muligheder og tilbud til medlemmerne specifikt og hundesporten generelt.

Det har været svært at skulle sidde på vores hænder i næsten en uge, men vi er begejstrede over at kunne dele nyheden nu:

Blækket på slutsedlen er knap nok tør endnu, men efter 1. oktober vil vi glæde os til at kunne sige ”Velkommen til fremtiden” – nærmere bestemt DKK´s nye ”Hundeaktivitetscenter”, centralt beliggende på Midtsjælland nord for Ringsted - tæt på motorvejsafkørsel og med gode parkeringsmuligheder.

På det aktive og velfungerende ridecenter nord for Ringsted ved Haraldsted Sø har der igennem mange år været afholdt talrige store stævner og hestekåringer, men nu udskifter vi omdrejningspunktet og går ned i størrelse på de firbenede gæster:
At der i den kommende tid til være flere hundepoter end hestehove på stedet, giver mulighed for at udnytte de fantastiske, professionelle rammer for indendørs- og udendørs trænings- og konkurrencefaciliteter optimalt:

Ejendommens samlede areal er godt 20 tønder land, hvilket svarer til ca. 11,2 hektar og rummer bl.a. to ridehaller på hhv. 20 x 60 meter og 20 x 40 meter med indendørs baner og tilskuerfaciliteter, fire udendørs ridebaner med fiberbund, indhegnede græsarealer samt indendørs lokaler, lageropbevaring og meget mere… Kort sagt: Alt hvad hjertet kan begære for at skabe et hundecenter med faciliteter på højt niveau.

I Jylland har DKK allerede adgang til Vilhelmsborg, som på samme måde danner rammen om mange spændende hundeaktiviteter vest for Storebælt. Nu udvider vi øst for Storebælt og tilbyder lige så gode muligheder: Træning, skuer og udstillinger, prøver og konkurrencer – indendørs såvel som udendørs.

Vi vil glæde os til at dele mere info, billeder og live-optagelser fra stedet i den kommende tid – indtil da er du velkommen til læse mere og se billeder på ejendomsmæglerens hjemmeside her

Og se droneoptagelser fra området her

Kontakt DKK

Dansk Kennel Klub
Parkvej 1
2680 Solrød Strand
56 18 81 00
post@dkk.dk
CVR 11 88 18 15

Bank

Betalinger til Dansk Kennel Klub
Reg. nr.: 5035 Konto: 0001361253
IBAN-nr: DK 45 50350001361253
SWIFT-kode: JYBADKKK

Min side Presse Eksteriørdommer Dyrlæge Regler og instrukser Blanketter Specialklubber Privatlivspolitik Klubsystemer Få rabat som DKK medlem