Kender du et barn/ungt menneske, der skal deltage i DKK Ungdoms
SOLRØD JUNIOR SHOW 2021? Så læs mere her:

Juniorhandlerkonkurrencer bliver sædvanligvis afviklet i forbindelse med udstillinger, så som erstatning for de aflyste Roskildeudstillinger har DKK´s Ungdomsudvalg valgt at arrangere EN samlet dag med hele tre konkurrencer for alle juniorhandlere – øvede såvel som uøvede:

Solrød Junior Show finder sted udendørs ved Solrød Gl. Skole søndag den 30 maj 2021. Der afvikles konkurrencer kl. 10.00, 12.00 og 14.00. Hver konkurrence vil vare 1 1/2 time og vil blive bedømt af dygtige dommere, som alle selv har konkurreret i juniorhandling på højt plan.

Vores danske dommere er Sandra Salling Villumsen, Linea Søgaard og Michael Kristensen.

Tilmelding foregår på hundeweb og findes under ”Udstilling” og under ”International udstilling”. Tilmeldingsfrist er den 25. maj 2021 kl. 23.59.

Der er ikke et max antal deltagere pr. konkurrence, og man kan sagtens nøjes med kun at deltage i én eller to af konkurrencerne. Der er ikke begrænsning på antallet af hunde pr. juniorhandler, således at en juniorhandler vil kunne have flere hunde med til de forskellige konkurrencer.

Der skal angives hund ved tilmelding, men det er muligt at skifte hund på dagen, såfremt den “nye” hund opfylder kravene til at stille i en officiel klasse.

Konkurrencerne afholdes efter DKK´s udstillingsreglement. Hver konkurrence tæller til årskonkurrencen for Årets Juniorhandler.

Til de 4 finaler i hvert show uddeles der rosetter og pokaler fra DKK samt sponsorpræmier.
Skulle du ønske at være sponsor til Solrød Junior Show, må du meget gerne kontakte ungdomsudvalgets sekretær Helle Røhl - hero@dkk.dk.

Der forefindes toilet på pladsen, men det vil desværre ikke være muligt at købe mad/drikke på pladsen eller i hallen.

Program:

Solrød Junior Show I: kl. 10.00-11.30

Pause: 11.30-12.00

Solrød Junior Show II: kl. 12.00-13.30

Pause: 13.30-14.00

Solrød Junior Show III: kl. 14.00-15.30

Tak for i dag: kl. 15.30

Tilmelding via hundeweb