Det er med tungt hjerte, at vi i DKK - grundet den alvorlige situation forårsaget af Covid-19 – må meddele, at vi aflyser den tre dage lange udstilling i Vejen, som skulle være afholdt den 19. - 21. juni 2020.

Vi har udskudt beslutningen så længe som muligt i håbet om, at corona-situationen i landet skulle have ændret sig til det bedre, således at myndighederne kunne give tilladelse til at åbne landet i en grad, så en afholdelse kunne blive mulig.

Dette er desværre ikke tilfældet, og regeringen har foreløbig besluttet at udstrække forbuddet mod større arrangementer til at gælde sommeren over.

Vi ved, at vores beslutning vil skuffe de mange udstillere, der har glædet sig til at mødes i Vejen i juni, men hensynet til folkesundheden og sikkerheden for vores udstillere, dommere, mandskab og besøgende overskygger naturligvis alt andet.

Samtlige udstillere, der har tilmeldt hunde til udstillingerne i Vejen, vil få tilbagebetalt det fulde tilmeldingsgebyr – dog skal du som udstiller have en smule tålmodighed og forvente, at gebyret først er retur på din konto om et par uger. Grundet COVID-19-pandemien drives DKK pt. med massivt nedsat bemanding, og på grund af de netop overståede helligdage er vi først nu i gang med at returnere tilmeldingsgebyrerne fra de også aflyste Roskilde-udstillinger.

Vi håber på at kunne vende stærkt tilbage med endnu større og bedre ”hundefester” på den anden side af sommeren. Pas på jer selv og hinanden så længe.