Vi har udskudt beslutningen så længe som muligt i håbet om, at smittetrykket ændrede sig til det bedre, så myndighederne kunne give tilladelse til at åbne landet i en grad, så en afholdelse kunne blive mulig. Det er desværre ikke tilfældet, og grundet den alvorlige pandemi-situation, forårsaget af Covid-19, har myndighederne besluttet at fastholde forbuddet mod arrangementer, hvor der er flere end 500 personer til stede frem til i hvert fald 31. august.

Vi ved, at vores beslutning vil skuffe de mange udstillere, der har glædet sig til at mødes på Solskinsøen, men hensynet til folkesundheden og sikkerheden for vores udstillere, dommere, mandskab og besøgende overskygger naturligvis alt andet.

Samtlige udstillere, der har tilmeldt hunde til udstillingerne på Bornholm, vil få tilbagebetalt det fulde tilmeldingsgebyr – dog skal du som udstiller have en smule tålmodighed og forvente, at gebyret først er retur på din konto om et par uger, da DKK pt. - grundet COVID-19-pandemien - drives med massivt nedsat bemanding.

Vi håber på, vi snart kan vende tilbage med glade budskaber og skønne ”hundefester” – indtil da; pas på jer selv og hinanden <3