Den 30. oktober 2020 kom seks grosser schweizer sennen-hvalpe til verden; 3 fantastisk fine prinsesser og 3 meget flotte hanner, som desværre alle var dødfødte.

Opdrætterparret Helle og Henning Løjborg har tidligere opdrættet grosser-hvalpe udelukkende som familiehunde under kennelnavnet Hundebøll´s, som dog ikke længere er aktivt. Men efter en årrække uden grosser´e var det for godt fire år siden igen tid til at få en grosser ind i hjemmet.

”Vi var heldige at få tilbudt en tæve i Tjekkiet efter de linjer, vi ønskede – Kaya, hvis stambogsnavn er Dixi od Vlcatinského Kopce. Vi havde i forvejen rigtig god erfaring med seriøse opdrættere i Tjekkiet, da vi også havde været i Tjekkiet for at hente vores ældste datters nøje udvalgte hanhund, Melvin, Matty Lucky Swiss, som er far til kuldet. Da vi hentede ham, havde vi dog ikke opdræt i tankerne, men Melvin og Kaya udviklede sig hver især til at være to fantastiske grosser´e med fremragende temperamenter, racetypiske, sunde og raske, kunne vi ikke lade være - så hermed gjort!

Vi oplever i øjeblikket voldsom stor efterspørgsel fra seriøse hvalpekøbere til vores race (hvilket vi til dels kan takke vores forholdsvis nyvalgte, men erfarne og helt rigtige racerepræsentant, Mette Mølgaard Emtkjær og hendes fantastiske engagement for), men vi kan jo desværre kun opfylde tre heldige familiers ønske med en af disse fantastiske prinsesser.”

Maggie, Mynte eller Martha – hvoraf sidstnævnte har fået det flotte runde registreringsnummer 20.000/2020 - er klar til at flytte ind hos deres nye ejere i løbet af juledagene.

De er klar til at flytte ind hos deres nye ejere i løbet af juledagene. Fra DKK´s side siger vi held og lykke til de tre kuldsøstre på deres videre færd ud i den store verden!