Det handler om racerne Pražský Krysarík (FCI-nr. 363) og Chodský Pes (FCI-nr. 364). Disse to racer vil fremadrettet få tildelt en ”rigtig” stambog, der bærer FCI´s logo.

Racerne kan dog stadig ikke opnå CACIB på en international udstilling, men de kan nu deltage i Bedst i Gruppen-finalerne. Racen kan desuden også vinde titler på FCI’s verdens- og sektionsudstillinger.

Da racerne nu er foreløbigt FCI-godkendt, er det muligt, hvis man ønsker det, at få omregistreret en DKK X-registerstambog og i stedet få tildelt en ny FCI-stambog. En omregistrering er ikke nødvendig men en valgfri mulighed.
X-stambogen og ejerbeviset skal indsendes sammen med en anmodning om omregistrering til en FCI-stambog og vedlægges dokumentation for indbetaling af gebyr for udstedelse af en ny stambog.
Gebyr for omregistrering og fremsendelse af ny stambog er på kr. 311,- for DKK-medlemmer, 622,- for specialklubmedlemmer og 1556,- for ikke-medlemmer. Gebyret skal indbetales på DKK's konto: Reg. nr. 5035 konto 1361253.

Læs mere om Pražský Krysarík HER

Læs mere om Chodský Pes HER