MENU

Svenska DjurApoteket

Som medlem af DKK får du rabat på alle kosttilskud produkter hos Svenska DjurApoteket

Fordele hos Svenska DjurApoteket

Som medlem af Dansk Kennel Klub får du rabat på alle kosttilskud produkter hos Svenska DjurApoteket.

Hos Svenska DjurApoteket finder du et stort udvalg af kosttilskud, der giver din bedste ven de allerbedste forudsætninger for et langt og aktivt liv. Svenska DjurApoteket har noget til ethvert behov – skinnende pels, god mundsundhed, sunde led, en fungerende mave og øget udholdenhed og kondition. Hvad har din hund helt præcist brug for?

Hvorfor skal du vælge Svenska DjurApoteket?

  • Svenska DjurApoteket har stort udvalg af helseprodukter
  • Tilskud til led for stor og små, ung eller gammel
  • Køb for 300 kr og få en gave med din ordre
  • Størst i Norden indenfor fodertilskud til hunde
  • Gratis fragt ved køb over 600 kr.
  • Produceret i Sverige
  • Altid hurtig levering
  • Rabat kode DKK15

Som medlem af DKK får du rabat

Du får 15 % rabat på alle dine indkøb. For at opnå rabatten skal du benytte følgende rabatkode i varerkurven, når købet afsluttes.

DKK15

Hvem er Svenska DjurApoteket?

Svenska DjurApoteket ejes og drives af Modin Trading AB, en lille familievirksomhed med hovedkontor og lager i Anderslöv, Sverige.

Baggrunden for ideen kommer fra, at vi selv arbejdede med kosttilskud til mennesker samtidig med, at vi trænede hunde på højt niveau og manglede kosttilskud med højt indhold til fornuftige priser til vores hunde. Der begyndte idéerne at spire og i foråret 2009 kunne vi præsentere en serie af fodertilskud til hunde og katte. Gennem årene er yderligere produkter kommet til og blevet udviklet. Vi tester alle vores produkter på en række hunde, inden de præsenteres på markedet. Vi er lydhøre over for vores kunders og samarbejdspartneres behov og ønsker.

Vores mål er at udvikle fodertilskud og helseprodukter i absolut topklasse til hunde og katte. Alle råvarer har samme høje standard som kosttilskud til mennesker.

Produkterne er produceret i Sverige. Både faciliteterne og produkterne er kontrolleret af og registreret hos den svenske fødevarestyrelse. Fabrikken er godkendt til human produktion.

Tøv ikke med at kontakte os på Svenska DjurApoteket, hvis du har spørgsmål eller vedrørende din ordre, vores produkter eller andet.

Læs mere her

Svenska
Svenska Djur Apotek

Kontakt DKK

Dansk Kennel Klub
Parkvej 1
2680 Solrød Strand
56 18 81 00
post@dkk.dk
CVR 11 88 18 15

Bank

Betalinger til Dansk Kennel Klub
Reg. nr.: 9070 Konto: 1639581302
IBAN-nr: DK3090701639581302
SWIFT-kode: VRAADK21

Min side Presse Eksteriørdommer Dyrlæge Regler og instrukser Blanketter Specialklubber Privatlivspolitik Klubsystemer Få rabat som DKK medlem