MENU

Studio Kanto

Som medlem af DKK kan du få hele 20pct rabat på hunde senge af høj kvalitet hos Studio Kanto.

Kanto, et nyt skandinavisk brand, der skaber høj kvalitet hundeprodukter, der kombinerer funktionalitet med stil. Kanto hundekurve er håndlavet af materialer af høj kvalitet og leverer enestående komfort. De er fremstillet med naturlige eller OEKO-TEX®-certificerede stoffer for at beskytte vores hunde mod skadelige stoffer og sikre den sundeste og gladeste søvn

Med en hundekurv fra Kanto får din hund den ultimative komfort og støtte. Vores produkter er lavet i den højeste kvalitet, kan komme i vaskemaskinen og designet til at give din hun det bedste. Vi samarbejder med de bedste producenter, så vores hundesenge har samme fyld som en kvalitetssofa, hvilket betyder at din hund får den absolut bedste.

Fordele:

  • Kan komme i vaskemaskinen,
  • Levering på 1-3 dage
  • Højeste kvalitet,
  • Håndlavet
  • Italiensk
  • OEKO-TEX,
  • Genanvendelige Materialer

Som medlem får du:

Vi ser vores hunde som familiemedlemmer, der fortjener samme niveau af komfort som os. Derfor håndlaver vi vores produkter af de samme materialer af høj kvalitet, som du har i din sofa og puder. Få 20% på alle vores produkter med koden DKK20 - Du bør ikke være den eneste med en seng af høj kvalitet.

Få 20% på alle vores produkter med koden DKK20 - Du bør ikke være den eneste med en seng af høj kvalitet. Ligegesom dig elsker vi vores hunde og bekymrer os om deres helbred. Derfor har vi skabt Kanto, hvor vi kun vælger de fineste materialer, som bruges i designer møbler, så vores hunde kan nyde den højeste grad af komfort og glæde. Din hund fortjener det bedste. Så vi samarbejder med Kvadrat og bruger de samme materialer, som findes i dine designer møbler. Ideel til ældre kæledyr, der har brug for ekstra støtte.

SE MERE HER


Det med småt:

Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud.

Studio Kanto
Studio kanto

Kontakt DKK

Dansk Kennel Klub
Parkvej 1
2680 Solrød Strand
56 18 81 00
post@dkk.dk
CVR 11 88 18 15

Bank

Betalinger til Dansk Kennel Klub
Reg. nr.: 9070 Konto: 1639581302
IBAN-nr: DK3090701639581302
SWIFT-kode: VRAADK21

Min side Presse Eksteriørdommer Dyrlæge Regler og instrukser Blanketter Specialklubber Privatlivspolitik Klubsystemer Få rabat som DKK medlem