MENU

Scandic

Overnatningsaftale med Scandic

Fordele hos Scandic

  • 14% rabat på overnatning på alle Scandic hoteller i Danmark
  • Booking kode: D000030841 oplyses ved reservation
  • 23 hoteller fordelt i Danmark
  • https://www.scandichotels.dk/

Som medlem af DKK får du

Scandic er den største nordiske hoteloperatør med et netværk på omkring 280 hoteller med 58.000 værelser i seks lande.

En nordisk hotelvirksomhed i verdensklasse

Vi bruger vores nordiske ånd, kultur og måde at gøre tingene på til at være alt, hvad vi kan være som hotelvirksomhed. Verdensklasse handler ikke om fem stjerner, rød løber eller netværksstørrelse, men om at optræde upåklageligt hver eneste dag både på scenen og bag kulisserne for vores gæster, kunder, teammedlemmer og ejere.

Det er sådan, vi vil gøre de kommende år til de stolteste og mest succesrige i Scandics i forvejen meget stolte historie og blive en af ​​de mest bemærkelsesværdige hotelvirksomheder i verden.

Vores mission er at skabe gode hoteloplevelser for de mange mennesker

Vi eksisterer for så mange mennesker, som vi overhovedet kan. Uanset hvem de er, hvordan de klæder sig, hvor de kommer fra, eller hvor de skal hen, står vi ud af sengen om morgenen for at skabe en virkelig fantastisk hoteloplevelse for alle – fra det øjeblik de først tænker på os til øjeblik de tjekker ud og fortæller deres venner om det.

Vi mener, at en god hoteloplevelse er så meget mere end bare et dejligt værelse, seng, morgenmad eller middag. Det er et venligt smil, en indbydende atmosfære, ægte service og det lille ekstra: Det er den samlede oplevelse, vi skaber for vores gæster.

Links:

https://www.scandichotels.dk/

Scandic

Kontakt DKK

Dansk Kennel Klub
Parkvej 1
2680 Solrød Strand
56 18 81 00
post@dkk.dk
CVR 11 88 18 15

Bank

Betalinger til Dansk Kennel Klub
Reg. nr.: 9070 Konto: 1639581302
IBAN-nr: DK3090701639581302
SWIFT-kode: VRAADK21

Min side Presse Eksteriørdommer Dyrlæge Regler og instrukser Blanketter Specialklubber Privatlivspolitik Klubsystemer Få rabat som DKK medlem