Foder til fordelagtige priser Som registreret opdrætter af DKK får du mulighed for at bestille foder til fordelagtige priser og posestørrelser, uanset kvantum, når du vil. Det bestilte foder leveres lige til døren inden for max. 3 hverdage. Royal Canin påtager sig ansvaret, som betyder, at du ikke behøver at være hjemme ved leveringen. Fragtfri levering over kr. 499,-

Medlemskab af Breeder Club Hos Royal Canin findes en opdrætterafdeling, hvis vigtigste opgave er at supportere medlemmerne i Royal Canin Breeder Club. Skulle der opstå ekstraordinære sager, findes der hos Royal Canin veterinærsygeplejersker samt en dyrlæge, som altid er klar til at besvare ethvert spørgsmål.

Loyalitetsprogram Royal Canin har et unikt loyalitetsprogram, som i sin enkelthed går ud på, at du som opdrætter kan optjene rabat ved at henvise en hvalpekøber. Når du har henvist en hvalpekøber, krediterer vi hvalpe køberen med en sæk juniorfoder helt gratis, - sendt direkte til deres bopæl. Som opdrætter vil du stadig kunne bestille hvalpepakker, som kan medgives, når hvalpen afhentes. Hvalpepakken indeholder tør- og vådfoder, en plastikkop til udmåling af fodermængde, samt en informationsguide.

Seminarer En til to gange om året bliver du inviteret med til seminarer, som vil berige dig med relevant viden og sparring, leveret af Royal Canins kyndige opdrætterafdeling.

Læs mere på www.royalcanin.dk eller ring til Royal Canins opdrætterkonsulenter på tlf. 89153550.