MENU

Rold Gl. Kro - Hundekroen

Tag hunden med på kro På den nyresturerede Rold Gl. Kro, også kaldt Hundekroen, er din hun velkommen både på værelset og i resturanten, og her gives rabat til alle medlemmer af Dansk Kennel Klub.

Et godt sted at spise og bo - Rold Gammel Kro

Vi tilbyder skræddersyede oplevelser og fantastiske omgivelser til fejring af livets højdepunkter. Vi gør din oplevelse personlig og vedkommende. Vi driver en moderne kro med naturen, den gode kromad og det personlige møde i centrum.

Her finder du

Både plads til overnattende festgæster, den gennemrejsende, håndværkere og sportsudøvere. Kroen er beliggende klos op ad den naturskønne Rold Skov i Nordjylland, hvor du bla. finder vandreruter og mountainbike trails. Hunde skal føres i snor i skoven.

26 værelser i stueplan med dobbeltseng og indhegnet terrasse på 4x4 m foran hvert værelse.
En luksussuite til seks personer i historisk design med himmelseng.
Restaurant med morgenmadsbuffet og bestilling af madpakke.
Mulighed for at leje teori-, kursus- og festlokaler til undervisning og arrangementer.

Kort afstand til Rold Skov med fortryllende skovsøer og afmærkede vandre- og cykelruter samt Den Jyske Skovhave med 14 ha stor indhegnet hundeskov.
Udlejning af cykler


Alt til hunden

På udearealerne er de forskellige elementer af kroen bundet sammen af hyggelige gårdmiljøer, hvorfra man kan nyde synet af aktiviteterne på agility- og Hoopers banen, der ligger i direkte forbindelse med morgenmadsområdet. Fir enden af værelsessektionen er et stort, nyrestaureret lokale skabt til hundeolk og deres firbenede venner. I dette soigneringsområde byder faciliteterne på hundebad, føntørrer og trimmerbord med hæve-/sænkefunktion.


Bag værelsessektionen er der anlagt en lille privat hundeskov til luftning af hunde, som gæster kroen, ligesom man her finder en sti, der fører over til den stpre skov. Kun 10 minutter kørsel fra kroen finder man Dog VEnter Nord med stort udendørsområde til Nose Work og K9-biatlon, og hvor to haller bygges til indendørstræning.


En bedre pris for dig

Rold Gammel Kro byder på et skønt kro ophold, gode faciliteter til afholdelse af møder og kurser, samt smukke omgivelser til de helt særlige fester. Som medlem af Dansk Kennel Klub får du hele 20pct rabat på Rold Gammel Kro. Brug koden DKK20 ved betaling.


Se mere her, og book dit næste ophold.


Rold Gammel Kro

Hobrovej 11

Rold

9510 Arden

Danmark

+45 98 56 17 00

info@roldglkro.dk

Kontakt DKK

Dansk Kennel Klub
Parkvej 1
2680 Solrød Strand
56 18 81 00
post@dkk.dk
CVR 11 88 18 15

Bank

Betalinger til Dansk Kennel Klub
Reg. nr.: 9070 Konto: 1639581302
IBAN-nr: DK3090701639581302
SWIFT-kode: VRAADK21

Min side Presse Eksteriørdommer Dyrlæge Regler og instrukser Blanketter Specialklubber Privatlivspolitik Klubsystemer Få rabat som DKK medlem