MENU

Magical Art

Som medlem af DKK kan du få 10 pct. rabat hos Magical Art, som laver smukke portrætter af din elskede hund.

Fordele hos Magical Art

Jeg laver portrætter, illustrationer og eventyrlige malerier.

Alt omkring os har deres eget magiske udtryk, og det er det udtryk, jeg elsker at fange og videregive med min pensel. Jeg elsker at lege med optisk illusion og forundre dig som beskueren, med hvad man kan med håndværk og kunst.

Hvorfor skal du vælge Magical Art?

  • 10% rabat på portrættegning
  • 10% på min etsyshop https://www.etsy.com/dk-en/sho...
  • - når du køber for mere end 299kr.
  • Hurtig levering
  • Fri fragt på min etsyshop (undtagen artprintl)
  • Rabat kode: DKK10

Som medlem af Dansk Kennel Klub får du

Mangler du dét helt perfekte billede af din elskede hund? Vi ved alle hvor svært det nogle gange kan være, at få taget dét der perfekte billede. Et billede som lige præcis fanger den mimik eller det glimt, som er så typisk for hans/hendes personlighed.

Jeg laver smukke, stemningsfulde portrætter ud fra almindelige fotografier.

Portrættet bliver tegnet på traditionel vis, men med digital blyant.

Portrættet vil blive tegnet med sort og hvid blyant, men dertil tilføjer jeg en dæmpet baggrundsfarve inspireret af fotoet og de portrætter, jeg skal tegne.

Ud over at du får portrættet som et fysisk billede i A3 trykt på svanemærket og FSC-certificeret papir fra dansk trykkeri, så får du også den digitale fil, som bl.a. kan gemmes som billede på telefonen eller bruges til ekstra print. Selve tegneprocessen er også ret særlig. Der er noget magisk over den måde portrættet langsomt bliver formet fra få streger til det færdige værk. Denne proces deler jeg også med dig gennem 10 billeder af processen fra start til slut.

For at kunne fange alle de fine detaljer i pels og øjne, skal jeg have et foto i god belysning og i høj kvalitet. De fleste nyere mobiltelefoner tager gode nok billeder. Læs mere her om specifikationer for fotoet og processen med at tegne portrættet.

Hvem er Magical Art?

Mit navn er Sara Kornerup Fog og jeg er illustrator og kunstner. Jeg elsker at tegne og være kreativ. På min hjemmeside www.magicalart.dk vil du få et indblik i mit magiske univers som kunstner og kreativ sjæl, med hang til magi og fascination af Verdens skønheder.

Jeg tegner og maler både digitalt og på traditionel vis.


Links:

Indsæt link til firmaets hjemmeside

www.magicalart.dk

Link til portrætter

https://magicalart.dk/portraetter-af-familier-boern-og-kaeledyr/

Det med småt

En beskrivelse af de praktiske oplysninger

Medlemsrabatten kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.
Er du interesseret i et portræt, så kontakt mig først, inden du trykker køb på min etsyshop, da portrættet er et håndlavet og kræver et foto af dit kæledyr, før jeg kan gå i gang med billedet.


Magical art

Kontakt DKK

Dansk Kennel Klub
Parkvej 1
2680 Solrød Strand
56 18 81 00
post@dkk.dk
CVR 11 88 18 15

Bank

Betalinger til Dansk Kennel Klub
Reg. nr.: 9070 Konto: 1639581302
IBAN-nr: DK3090701639581302
SWIFT-kode: VRAADK21

Min side Presse Eksteriørdommer Dyrlæge Regler og instrukser Blanketter Specialklubber Privatlivspolitik Klubsystemer Få rabat som DKK medlem