MENU

INDOG

Hos Indog finder du kvalitetsprodukter – nøje udvalgt til dig og din hund

Canelana tilbyder de fineste kvalitets produkter i 100% ren merinould til hunde og mennesker. Vores uldprodukter er produceret i EU og af uld fra merino får fra EU. Canelana er kendt for ulddækkener med super god pasform i høj kvalitet. Vi har dækkener der dækker ethvert behov, til hunde i alle størrelser, store som små. Vores str. starter ved 5XS (ryglængde 20cm) og går helt op til 2XL (ryglængde 73cm) Vi har dækkener til næsten alle hunde, samt gravhunde og hunde med haler der står ret op.

Hvorfor vælge uld ? Uld varmer, isolerer og er åndbart.


Fordele hos Indog:

  • 10% rabat på alle Canelana produkter
  • Hurtig levering, dag til dag
  • Gratis vejledning pr. Email og telefon
  • Fri fragt over 999,-
  • Rabatkode: 2198DKK

link: Canelana

Indog.dk drives af passion til hunde og hundesport. Vi elsker gode kvalitets produkter til hunde, og tilbyder derfor kun de allerbedste brands i vores shop.

Vi er dansk distributør af Canelana som er et af vores allerbedste brands. Vi kan derfor tilbyde alle DKK´s medlemmer 10% rabat på hele Canelana`s store sortiment af uldprodukter.

Indog råder desuden over en 2000m2 stor hundetræningshal i Viborg hvor vi arrangerer både stævner, kurser, uddannelser og træning. Vi er distributør af flere brands, bla. Muffik sansemåtter, CleanyTeeth, DogsCraft, JR PetProducts og SmartHouse. SmartHouse er vores eget brand, og vi glæder os til snart at afsløre produktet. DKK´s medlemmer kan også anvende koden på dette brand når varen lander i shoppen engang i november. Stay tuned :)


Det med småt:

Medlemsrabatten kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.

Du kan blive bedt om at oplyse dit DKK medlemsnummer.

Rabatkoden gælder kun Canelana produkter (og SmartHouse når varen kommer i shoppen)Canelena

Kontakt DKK

Dansk Kennel Klub
Parkvej 1
2680 Solrød Strand
56 18 81 00
post@dkk.dk
CVR 11 88 18 15

Bank

Betalinger til Dansk Kennel Klub
Reg. nr.: 9070 Konto: 1639581302
IBAN-nr: DK3090701639581302
SWIFT-kode: VRAADK21

Min side Presse Eksteriørdommer Dyrlæge Regler og instrukser Blanketter Specialklubber Privatlivspolitik Klubsystemer Få rabat som DKK medlem