Proftag.com

  • Proftag: 25% rabat på hundetegn inkl. gravering
  • Rabatkode DKK2022

Se mere på proftag.com

Jydsk Emblem Fabrik A/S

  • 25% rabat på pokaler
  • 25% rabat på medaljer
  • 25% rabat på rosetter
  • Rabatkode DKK2022

For at opnå rabatten skal du benytte følgende rabatkode i varekurven, når købet afsluttes: DKK2022.
Dette gælder uanset om du handler på Proftag.com eller jef.dk

Se mere på JEF.dk

Om Proftag

Proftag blev grundlagt juni i 2010 i Danmark af 2 unge mænd, som brændte for at udbyde et bredt udvalg af lækre og sjove hundetegn af høj kvalitet til hunde, – både i Danmark og i hele Europa. Der har været fokus på at tilbyde hundetegn, som kan matche stil, temperament og personlighed hos både hund og ejer.

Den 31. december 2017 blev Proftag solgt til Jydsk Emblem fabrik A/S, der i flere år havde været leverandør af hundetegnene.
Proftag blev dermed et selvstændigt brand under Jydsk Emblem fabrik A/S.

Om Jydsk Emblem Fabrik A/S

Alle hundetegn fra Proftag produceres, graveres, kvalitets-kontrolleres og distribueres via Jydsk Emblem fabrik A/S´s virksomhed i Malling ved Aarhus.

Vi sælger Proftag hundetegn til hele Danmark, og der arbejdes løbende på at åbne nye moderne webshops til glæde for alle hundeejere i Europa.
Virksomheden, Jydsk Emblem Fabrik A/S, blev grundlagt af guldsmed Niels Carl Nielsen i 1886. Vi har formået at opretholde et fokus på metalproduktion og forarbejdning af metal lige siden, og udfører blandt andet mange former for gravering og emaljering.I vores sortiment finder du bl.a. pins, emblemer, navneskilte, medaljer, sportspræmier og uniformstilbehør.

Det med småt:
Du kan ikke kombinere rabatten med andre tilbud og rabatter.
Ved køb skal rabatkoden benyttes, ellers kan du ikke udløse rabatten.