MENU

Hotel Kommandørgården

Hold ferie med din hund på Danmarks største Vadehavsø Hotel Kommandørgården tilbyder medlemmer af Dansk Kennel Klub 15% rabat på hotelophold og ophold med selvforplejning (gælder dog ikke i ugerne 28-32).

Hotel Kommandørgården er et familieejet hotel med 83 hotelværelser/lejligheder og dejlige hytter. Hotellet ligger placeret med kun få hundrede meter til Vadehavet hvor man kan plukke sine egne østers, når sæson og tidevand er til det. Hotellet har egen restaurant, wellnesscenter og et Islændercenter hvorfra der dagligt arrangeres guidede ture for erfarne og uerfarne ryttere.

Der er ikke langt til hundeskoven hvor hundene kan boltre sig i den flotte natur. Hunde er velkommen på hotellet og i hotellets restaurant – i snor. Det koster kr. 195,- at medbringe 1 hund.

Det med småt:

Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud/deals. Rabatten er med udgangspunkt i Kommandørgårdens listepriser. Rabatten er gældende for medlemmer af Dansk Kennel Klub samt øvrige familiemedlemmer i husstanden Øvrige tilkøb er ikke omfattet af rabatten (f.eks. drikkevarer, wellnessbehandlinger etc.)

Ved reservationen bedes du oplyse at du er medlem af Dansk Kennel Klub samt dit medlemsnummer.

Book et ophold

Læs meget mere om kommandørgården og book dit ophold her:

www.kommandoergaarden.dk

https://www.kommandoergaarden....

Kontakt DKK

Dansk Kennel Klub
Parkvej 1
2680 Solrød Strand
56 18 81 00
post@dkk.dk
CVR 11 88 18 15

Bank

Betalinger til Dansk Kennel Klub
Reg. nr.: 9070 Konto: 1639581302
IBAN-nr: DK3090701639581302
SWIFT-kode: VRAADK21

Min side Presse Eksteriørdommer Dyrlæge Regler og instrukser Blanketter Specialklubber Privatlivspolitik Klubsystemer Få rabat som DKK medlem