MENU

Fossflakes

Din firbenede ven fortjener det bedste. Fossflakes’ hundesenge har det samme fyld som vores menneske produkter, så din hund bliver så komfortabel, at halen logrer – også i søvne.

Fordele hos Fossflakes

  • 10% rabat med rabatkoden DKK10
  • Levering på 1-3 dage og gratis fragt ved køb over 599,-
  • Dansk producerede produkter

Som medlem af DKK får du

DEN ULTIMATIVE HUNDESENG

Ahh, at være hund: Først en god, lang gåtur med aktivering, leg med de andre hunde og masser af snusen og så er det tid til en dejlig lur. Øjnene falder i og snuden bliver lagt til rette på en pote. Et suk og et par små smask, og så er din firbenede ven i drømmeland.

Med Fossflakes’ hundeseng sikrer du, at din hund får den ultimative hvile – fyldet er nemlig de patenterede Fossflakes, der bevarer den stabile støtte længe og aldrig bliver for varme. Det betyder, at din hunds led bliver aflastet effektivt, så den vågner udhvilet og klar til nye tricks. Det danskproducerede Fossflakes-fyld er også naturligt allergivenligt og sikrer, at din bedste ven ikke skal dele seng med husstøvmider.

Hundesengen er syet i et slidstærkt, vand- og smudsafvisende materiale. Betræk og puder kan skilles ad, og begge dele kan vaskes uden at miste sine form og fordele.

Links: https://www.fossflakes.com/dk/shop/kaeldedyr/hundesenge

Det med småt

Medlemsrabatten kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Du kan blive bedt om at oplyse dit Dansk Kennel Klub medlemsnummer.

Kontakt DKK

Dansk Kennel Klub
Parkvej 1
2680 Solrød Strand
56 18 81 00
post@dkk.dk
CVR 11 88 18 15

Bank

Betalinger til Dansk Kennel Klub
Reg. nr.: 9070 Konto: 1639581302
IBAN-nr: DK3090701639581302
SWIFT-kode: VRAADK21

Min side Presse Eksteriørdommer Dyrlæge Regler og instrukser Blanketter Specialklubber Privatlivspolitik Klubsystemer Få rabat som DKK medlem