MENU

Dyrenes butik

Som medlem af DKK får du 10% rabat på hundelegetøj, kosttilskud, hundetilbehør, plejeprodukter, hundegodbidder og meget mere hos Dyrenes Butik.

Dette får du hos Dyrenes Butik:

  • Unik rabatkode som giver 10% rabat på alt, hver gang du handler (undtagen hundefoder / kattefoder)
  • Fri fragt på køb over 499,-
  • Dag til dag levering på hverdage
  • Alle produkter er nøje udvalgt af dyrlæger, som garanterer høj kvalitet
  • Bliv loyalitetsmedlem (gratis) og spar yderligere op til 5%

Som medlem af DKK får du 10% rabat


Som medlem af DKK, kan du som noget helt unikt få 10% rabat på vores hele sortiment, bortset fra kattefoder og hundefoder.

Vores sortiment består bl.a. af hundejakker, hundeseler, diverse kosttilskud, godbidder, legetøj, shampoo’er, og senge til både hvalpe, junior, voksne og seniorhunde.

- For at få rabatten, er det nødvendigt at indsætte følgende rabatkode, når du har lagt dine produkter i varekurven: DKK10-hund

Hop ind på https://dyrenesbutik.dk/ og køb din hunds favoritprodukter med 10% rabat.

Hvem er Dyrenes Butik

Hos Dyrenes Butik er vi stolte af at kunne tilbyde kvalitetsprodukter fra førende producenter i hele verden. Vores udvalg af produkter til hunde og katte er valgt i samarbejde med dygtige dyrlæger, som er din garanti for, at dit kæledyr får de rigtige produkter og tilmed til fordelagtige priser.

Mulighed for at spare yderligere 5% på alle ordre:

Der er også mulighed for at blive medlem af deres loyalitetsprogram, kaldet Poteklubben.
Det tager kun 2 minutter at blive medlem, og det er naturligvis helt gratis – men det har den fordel af, at du sparer yderligere ca. 5% på fremtidige køb. Det kræver bare at man er logget ind, og kræver altså ingen rabatkode. På ens konto, kan man nemt se tidligere ordre, og nemt genbestille hundens favoritprodukter.

Det med småt:

Rabatkoden kan ikke kombineres med andre rabatkoder, og må kun benyttes af DKK medlemmet til eget brug. Du kan blive bedt om at oplyse dit Dansk Kennel Klub medlemsnummer.

Vi leverer kun til Danmark. Til dem som er bosat i Sverige, så har vi også en hjemmeside, hvor vi tilbyder samme sortiment til hund og kattejere. Der vil ovenstående rabatkoden også virke. Her finder du den Svenske side https://shop.anicura.se/

Kontakt DKK

Dansk Kennel Klub
Parkvej 1
2680 Solrød Strand
56 18 81 00
post@dkk.dk
CVR 11 88 18 15

Bank

Betalinger til Dansk Kennel Klub
Reg. nr.: 5035 Konto: 0001361253
IBAN-nr: DK 45 50350001361253
SWIFT-kode: JYBADKKK

Min side Presse Eksteriørdommer Dyrlæge Regler og instrukser Blanketter Specialklubber Privatlivspolitik Klubsystemer Få rabat som DKK medlem